2777
2789
عنوان

متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 55 پست
خییییییلی سخته..فکر کن دوتا آدم با از دوخانواده متفاوت ودو فرهنگ اخلاقای متفاوت  متفاوت باید زی ...

خب دوران آشنایی رو برای چی گذاشتن باید با کسی ازدواج کنی که بیشترین شباهتو بهت داشته باشه 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍
واقعا هم ترسناکه :)

سلام. همیشه اونقدرا سخت و ترسناک نیست. ولی در کل وقتی وارد یه محیط ناشناخته میشی خب معلومه که ترسناک و سخت میشه. مشکل از اونجایی شروع میشه که ما برای بزرگترین تصمیم و کار زندگیمون کمترین فعالیت و بررسی و تحقیق رو میکنیم و همینطوری به اکتفای بزرگترها وارد ش میشیم و همون راه همونها رو میریم. خب معلومه زندگی بهتری از قبلی ها نخواهیم داشت. همه چی میشه شانسی. چی بشه دو نفر اونقدر با همدیگه جور باشن که خیلی بهشون خوش بگذره یا بر عکس.

ولی شما یه نکته مثبت دارین واون اینه که دارین تحلیل میکنین روابط تون رو. و این کمک میکنه هم خودتون هم شوهرتون رو بهتر بشناسین. خیلی از ماها وقتی ازدواج میکنیم تازه خودمون رو میشناسیم و تازه متوجه میشیم چه چیزهایی برامون مهم بوده که حواسمون نبوده و چه چیزایی مهم نبوده که فکر میکردیم مهمند.

شما همین روند رو ادامه بدین مطمئن باشین بعد یکی دو سال خیلی اوضاع بهتر و آرامش بیشتری خواهید داشت. اگر هدف شناخت و لذت بردن از زندگی باشه این اتفاق میافته و به همسر تون هم کمک کنین شما رو بهتر بشناسه. براش توضیح بدین تا به نقطه مشترک برسین.

هر چند بعضی وقتا هم باید از مواضع عقب نشینی کرد.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه آدم سخت گیری نباشی...نع اگه حرف همسرت بی اهمیت باشه و در واقع از یه گوش بشنوی و از گوش دیگه رها ...

من ک قبول ندارم 

همه ی اینارو شوهرم برای من انجام میده همشو تو زندگیم دارم 

چرا الکی مشکلاتتونو برای همه جمع میبندین؟ 

شوهری ک خیلییی عاشقت باشه بله میشه نع چیه 

بعدشم یک زن نباید توقع داشته باشه ک حرف حرفه اون باشه و مرد هیچی نگه 

تو هیچ خونه ای اصلا تو هیچ مملکتی زن رییس خونه نیست ک 

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
اگه آدم سخت گیری نباشی...نع اگه حرف همسرت بی اهمیت باشه و در واقع از یه گوش بشنوی و از گوش دیگه رها ...

اینها توقعات بدی نیست. ولی در قبال ش به چه چیزهایی باید تعهد داشت؟ همیشه نمیشه توقع داشت طرف مقابل همه کارها رو بکنه. وقتی توقع داری چه چیزهایی رو بهش تعهد داری؟

جواب این سوال خیلی میتونه کمک کنه که هر کسی وظیفه خودش رو بدونه و زندگی به شکل بهتری اجرا بشه.

سلام. همیشه اونقدرا سخت و ترسناک نیست. ولی در کل وقتی وارد یه محیط ناشناخته میشی خب معلومه که ترسناک ...

چقدر حس خوب و اشتیاق بیشتر برای تصحیح روابطم بهم دادید...💙

امیدوارم بتونم اون روابطی و انتظاری که از رابطه ام با همسرم دارم رو احیا کنم...:)

اینها توقعات بدی نیست. ولی در قبال ش به چه چیزهایی باید تعهد داشت؟ همیشه نمیشه توقع داشت طرف مقابل ه ...

خب همین دیگه...حرف منم همینه...من دارم تلاش میکنم که بدونم چی غلطه چی درست...

من به تعهد هام تا حد امکان عمل میکنم و اگه تعهدی رو نقض کردم سهوا بوده...نه عمدا..

منظور من هم از زندگی ایده آل...ابدا مالی نیست...من دوست دارم دقیقا عین دوتا انسان فرهیخته و با ادب و با نزاکت و در عین حال عاشق...باهم رفتار کنیم..

اما یه تنه نمیتونم بار این مسئولیت رو به دوش بکشم...و قطعا نیازمند تلاش دوجانبه اس..

اما ایشون کمتر از من مشتاق این اصلاحاته و زندگیمون رو عالی میدونه 🥲

من ک قبول ندارم  همه ی اینارو شوهرم برای من انجام میده همشو تو زندگیم دارم  چرا الکی مشک ...

ابدا من انتظار ندارم حرف حرف من باشه...من انتظار دارم منطق حاکم باشه...و صد البته عدالت!!!

خب دوران آشنایی رو برای چی گذاشتن باید با کسی ازدواج کنی که بیشترین شباهتو بهت داشته باشه 

ما ۴ سال دوست بودیم....ولی توی دوستی شناخت به اندازه ی الان نیست...

من الان نامزدم...دوران عقد در واقع..

ولی بعد ازدواج آدم ها از بودن همدیگه خیالشون راحت میشه و تازه خودواقعیشون رو نشون میدن

ابدا من انتظار ندارم حرف حرف من باشه...من انتظار دارم منطق حاکم باشه...و صد البته عدالت!!!

شاید شما اشتباه میکنی؟!! 

من خبر ندارم ولی .. 

شوهرتو راضی کن با مشاوره حرف بزن باید دوطرفه باشه این حل کردن 

این ک میگی با منطق و عدالت یک مثال میزنی ک چرا ب این نتیجه رسیدی؟ چیشده؟ 

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
چقدر حس خوب و اشتیاق بیشتر برای تصحیح روابطم بهم دادید...💙 امیدوارم بتونم اون روابطی و انتظاری که ...

قطعا میشه. آدمها بر خلاف اینکه نباید انتظار تغییر کردنشون رو داشت به هر حال تغییر میکنند.

وقتی شما اول خودت رو بشناسی و بعد شوهرت رو خوب بشناسی میتونی به راحتی راه حل های خوبی پیدا کنی. این همیشه امکان پذیره.

خدای نکرده خدای نکرده بعضی ومواقع هم خب نمیشه. دلیل هم نمیشه که یه طرف بد باشند. بعضی وقتا دو نفر خوب هم نمیتونن با هم زندگی کنند. مثل خواهر برادرهایی که همیشه با هم مشکل دارند ولی توی یک خونه با یک فرهنگ هم بزرگ شدن. لزوما بد نیستند ولی با همدیگه سنخیت ندارند.

مهم اینه هدف بهتر شدن باشه. در ضمن مشکلات این روزها و سالهای جمعه رو هم در نظر بگیرید.

مطالعه کتابهای مختلف و گوش دادن فایلهای صوتی واقعا موثره. هر چی از هر جایی میتونین اطلاعاتتون رو زیاد کنین. مطمئن باشین هر تلاشی نتیجه میده

کتاب واقعا میتونه کمک کننده باشه؟

خیلی زیاد 💎

به شرطی که دوطرف بخونن

کتاب زنان زیرک ⚘و کتاب مردان چه زنانی را دوست دارند و چه زنانی را ترک میکنند حتما بخون🍀

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
خب همین دیگه...حرف منم همینه...من دارم تلاش میکنم که بدونم چی غلطه چی درست... من به تعهد هام تا حد ...

باید حرف بزنین با هم. لزوما با ادب و نزاکت بودن زندگی خوبی رو شامل نمیشه و یه نفر هم به راحتی بعد از 20-25 سال زندگی به یه شکل دیگه تغییر نمیکنه. ولی اگه حرف بزنین به دور از عصبانیت، (این خیلی مهمه اینکه شما عصبانی نشی و بتونی رابطه رو مدیریت کنی) به نتیجه میرسه.

ولی اگه کار به تشنج برسه بدتر از همدیگه دور میشین.

شاید شما اشتباه میکنی؟!!  من خبر ندارم ولی ..  شوهرتو راضی کن با مشاوره حرف بزن باید دوط ...

پیش پا افتاده ترین مثال..

من از همسرم دورم...

و در طول روز هم به خاطر مشغله ی ایشون امکان تماس نیست اغلب...

اما من بهشون پیام میدم تا مابین کارهاشون جواب بدن...

و اغلب مواقع بی جواب می مونه پیام هام...با این توجیه که نتونستم..وقت نبود...امکانش نبود...یادم رفت و فلان و بیسار..

.

خب من اینو پذیرفتم یه مدت..که باشه..وقت نداره ..قبول..(البته قانع نشدم...فقط پذیرفتم)

اما در طول شب که برمیگرده خونه چرا اون تایم رو به من اختصاص نمیده؟ مثلا اغلب توی اینستاگرامه!!

و منم تایمم آزاده و میتونم باهاش حرف بزنم..

پیام میدم بازخورد نمیگیرم...در حالیکه میدونم آنلاینه..

وقتی هم که میاد چت کنیم...صحبتارو کوتاه میکنه..

الان من نمیدونم توقع من بیجاست و مردها حوصله ی چت ندارن...یا ایشون اشتباه میکنه!!!

ما ۴ سال دوست بودیم....ولی توی دوستی شناخت به اندازه ی الان نیست... من الان نامزدم...دوران عقد در و ...

شما وقتی مشاوره کامل بری و دیگه مشاور هم بهتون بگه اوکی هستین به نظر بنده البته نهایتا 50 درصد همدیگه رو میشناسین. شاید 60 درصد باشه. وقتی ازدواج میکنین بعد یکسال زندگی شناخت تون به 80 درصد میرسه. ولی تا آخر عمر زندگی متاهلی تون زمانهایی هست که یهو میبینین یه رفتارهای جدید حس میکنین. اون 20 درصد همیشه نا شناخته میمونه و ممکنه هر آدمی یه زمانهایی  رفتار جدیدی نشون بده.

بنابراین مشاوره رو درست کم نگیرین. درسته وقت و هزینه زیادی میبره و الان هم زمان عقد هستین. ولی هر چی شناخت پیدا کنین خیلی بهتر از اینه بعد زندگی زیر یک سقف بهش برسین.

پیش پا افتاده ترین مثال.. من از همسرم دورم... و در طول روز هم به خاطر مشغله ی ایشون امکان تماس نیس ...

خب چرا از هم دوری؟ تو عقد هستید؟ 

خب سرکار ک باید قبول کنید شاید واقعا نمیتونن 

و خونه هم کلا خسته ان مردا حوصله ی چت ندارن 

یا باید زنگ بزنی 

یا بری جاش 

ک گزینه ی دوم بهتره 

من با شوهرم زندگی میکنم میدونم واقعا خسته ان 

اون بنده خدا میره سرکار برای شما... برای زندگی با شما 

نباید توقع داشته  باشید ک مثل شما پر انرژی باشه حال داشته باشه حرف بزنه 

بله اینستا میرن تا ذهنشون ازاد بشه و یکم جون بگیرن 

اما خب تو چت ذهنشون خستس نمیدونن چی بگن کوتاه حرف میزنن 

اگر مشکلت همینه باید بری باهاش زندگی کنی