2777
2789
عنوان

متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 55 پست
واقعا متاهلی انقدر سخته؟ 

اصلا 

من ک از همون اول انگار تو بهشتم 

درسته از نظر مالی در سطح خوبی نیستیم اما عشق و خوشی داریم 

نذاشته خم ب ابروم بیاد 

دیدید ک اسی هم میگه نمیدونم تو چ شرایطی چیکار کنم کارام درسته یا نه 

پس یعنی یکسری کارا میکنه ک خودش ۵۰/۵۰شک داره ک درسته یا نه 

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرف شما صحیح.. ولی چطور میشه از مغز یه مرد اطلاع پیدا کرد؟! من رفتارهامو آنالیز میکنم...و غلط هاشو ...

فقط صحبت کنین باهم دیگه. زاویه دید آدما متفاوته. تا وقتی حرف نزنین هیچ چیزی واضح و روشن نمیشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اصلا  من ک از همون اول انگار تو بهشتم  درسته از نظر مالی در سطح خوبی نیستیم اما عشق و خو ...

اینجا خیلی منو میترسونن از ازدواج! اصلا مردا هیولا شدن واسم! 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍
خداروشکر عزیزم خوشبخت باشی! خدایی من اینجا یه چیزایی میبینم دیگه کلا میترسم از ازدواج 

ممنونم

ان شالله یه بخت خوب نصیبت بشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

البته گاهی هم طرز رفتار  خانوم ها موضوع اصلی نیس 

گاهی طرف مقابل سلامت روان نداره واقعا 

اول از همه دو نفر باید سالم باشه روانشون که بعد بشه در مورد طرز صحیح برخورد تصمیم گرفت

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
بلدم بخدا...کلی عشوه و طنازی و فلان و بیسار بلدم... من روابط احساسی و خصوصی رو کاری ندارم.. من راج ...

این خوش نیومدن ها برا همه هست و پیش میاد 

اینکه میگن دونفر باهم تفاهم دارن یعنی اینکه به عقاید و خلقیات همیدگه احترام میزارن

وگرنه هیچوقت دوجنس مخالف یه عقیده و نظر در موارد مختلف ندارن 

چون هر سری یه فکری داره....

هرچند خودمم همیشه همین احساس دارم که کاش یکنفر بود قضاوت میکرد و نکات خوب بد بهمون تذکر میداد و طرق مقابل براحتی می پذیرفت که مشکل از اونه...

واقعا متاهلی انقدر سخته؟ 

اگه آدم سخت گیری نباشی...نع

اگه حرف همسرت بی اهمیت باشه و در واقع از یه گوش بشنوی و از گوش دیگه رهاش کنی...نع

اگه انتظار یه زندگی آرمانی و ایدآلیست  رو نداشته باشی ...نع

اگه انتظار جنتلمن بودن از مردت نداشته باشی...نع

اگه دلت نخواد مثل ملکه ها باهات رفتار بشه...نع..

سخت نیس...

اما اگه واقعا بخوای اینارو....به مرااااتب سخته زندگی متاهلی نسبت به تجرد

این خوش نیومدن ها برا همه هست و پیش میاد  اینکه میگن دونفر باهم تفاهم دارن یعنی اینکه به عقاید ...

کاش توی مدارس...اینارو بهمون یاد میدادن...نه یه مشت حفظیات به درد نخور

اگه آدم سخت گیری نباشی...نع اگه حرف همسرت بی اهمیت باشه و در واقع از یه گوش بشنوی و از گوش دیگه رها ...

واای خدا 

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد؛من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💪😌 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد...😎✌از خود قامتی خواهم ساخت به بلندای آسمان،همان قدر دست نیافتنی💟😍
اینجا خیلی منو میترسونن از ازدواج! اصلا مردا هیولا شدن واسم! 

ن بابا 

خب عزیزم ببین کسی نمیاد خوشیاشو بگه همه درددلاشونو ب بقیه میگن عذاباشونو میگن 

خب همین مشاور اول ازدواج چیه ک میگن برید 

بعدشم وقتی همدیگرو بفهمی وقتی زن قانع باشه وقتی منطق داشته باشی و شوهرشو بفهمه شوهرشم اونو بفهمه 

هیچ مشکلی نیست

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
2790
2778
2791
2779
2792