2777
2789
عنوان

متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 55 پست
پیش پا افتاده ترین مثال.. من از همسرم دورم... و در طول روز هم به خاطر مشغله ی ایشون امکان تماس نیس ...

بستگی داره روزشون چطوری بوده باشه. اگر همیشه اینطوری هستند شما توقع بیجایی ندارین.

چند تا مساله هست یا اینکه واقعا به خاطر روز بد حال و حوصله حرف زدن ندارن ک خب این هر روز نمیتونه باشه. یا اینکه واقعا دلشون نمیخاد با شما حرف بزنند که دقیقا همینجاست که باید دلیل ش مشخص بشه. ولی اینترنتی و با تماس تلفنی نمیشه فهمید. بگذارین مواقعی که میان پیش شما باهاشون صحبت کنین.

الان اگه ذوق صحبت کردن با شما رو نداشته باشند بعدا احتمالا بدتر هم خواهد شد.

یکی از مشکلات مردهایی که دور از خونه کار میکنند اینه که در تنهایی خودشون کاملا آزاد هستند و کسی امر و نهی شون نمیکنه. بعد از زندگی متاهلی نمیتونند این قضیه  رو به راحتی قبول کنند کسی براشون تعیین تکلیف کنه یا وقتشون رو بگیره یا خیلی چیزای دیگه.

توقع شما زیاد نیست. پیگیر باشید. بعلاوه باید بدونین از دستتون ناراحت هستند یا نه؟ خیلی وقتا توی مسیر ازدواج و نامزدی و دوران عقد خیلی کدورت ها و حرفها زده میشه که توی دل دو طرف میمونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا از هم دوری؟ تو عقد هستید؟  خب سرکار ک باید قبول کنید شاید واقعا نمیتونن  و خونه ه ...

فعلا نمیتونیم..نامزدم..هنوز عروسی نگرفتیم..

فاصله ی شهرامون ۱۰۰۰ کیلومتره..

یه ماه پیشش می مونم باز میام خونه امون

فعلا نمیتونیم..نامزدم..هنوز عروسی نگرفتیم.. فاصله ی شهرامون ۱۰۰۰ کیلومتره.. یه ماه پیشش می مونم با ...

خب عزیزم چرا نمیری جاش؟ بخاط یک رسم قدیمی و اپدیت نشده میخوای زندگیتو خراب کنی؟ 

من الان تو یک شهریم با بابام اینا اما با شوهرم تو یک خونه زندگی میکنیم چون حالا حالا ها عروسی نمیگیریم نمیخوایم مزاحم خانواده ها بشیم این چند سال 

من از اول جوری رفتار کردم  نمیتونن بهم بگن نباید بری جای شوهرت 

تنها کار اینه ک بری جاش 

ب حرف مردم هم توجه نکن چون زندگیت با ارزشتره 

و اینک حتما ب خاطر همین شوهرت اینجوری رفتار میکنه تا بری جاش

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
ممنونم ازت...ولی اگه فقط من شنونده باشم بازم میتونه کمک کننده باشه؟ همسرم علاقه ای به مطالب روانشنا ...

اره بابا بهترینه بهترین برو تمام ویدیوهاشو ببینوانقد دکتر پُری هست انقد ک این خوبه توعمرت مشابهشو ندیده باشی

اگ تمام ویدیوهاشو ببینی بهت قول میدم برا خودت ی مشاور خبره بشی

خب عزیزم چرا نمیری جاش؟ بخاط یک رسم قدیمی و اپدیت نشده میخوای زندگیتو خراب کنی؟  من الان تو یک ...

عزیزم بحث رسم و رسوم نیس...من هر دوماه...میرم پیشش یه ماه می مونم..

بحث دوریه راهه و کاری که الان برام پیش اومده و نمیتونم پیشش باشم..

وگرنه من کاملا آزادم توی روابطم

عزیزم بحث رسم و رسوم نیس...من هر دوماه...میرم پیشش یه ماه می مونم.. بحث دوریه راهه و کاری که الان ب ...

خب منظورم اینه ک بری کلا جاش باشی 

اگ مشکلی داری حل کن برو جاش 

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍
2790
2778
2791
2779
2792