2777
2789

من میخام طلاق بگیرم 

شوهرم خیانت کرده😭😭

بچه هم ندارم ..۲۳ سالمه.

بنظرتون قراره بدبخت بشم بعد طلاق؟؟؟

چشم همه بهم بد میشه به عنوان مطلقه؟؟؟؟؟

میشه باز ازدواج کرد؟؟؟

من دارم جدا میشم کسی جرات نداره ب چشم بد نگا کنه 

زندگیمم دارع عالی تر از قبل میشه چون دارم درسمو میخونم

هنو طلاق نگرفتمم خاستگار دارم خیالت تخت باشه

|مَغرور تَر عَز شِیطآن مِهرَبون تَر اَز     ‌ اِنصآن...✵⿻}

والا تا اونجایی که من میدونم طلاق خیلی خیلی عادی شده چرا اقد نگرانی؟ ولی درست تصمیم بگیر

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اطرافیانم دیدم طلاق گرفتن چقدر خوبن هیشکی هم هیچی نمیگه... یکیشون که دوباره ازدواج کرد یکیشونم مغازه لباس زنونه زده کاسبی میکنه و کیف میکنه  همه هم میگن خاک تو سر شوهرش قدرشو ندونست...شوهر خیانتکارشم دیگه کسی محلش نمیده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

چون بچه نداری و سنتم پایین طلاق برات راحت تره

من طلاق نگرفتم ولی خواهرم چرا

خواهرم دوبارم طلاق گرفته.

سری اول بچه نداشت و سنشم پایین بود بدبختم نشد ولی بایه اشتباه دیگه ازدواج اشتباه ترش باز خودش گرفتار کرد که اینبار بچه دار بود طلاق گرفت

بدبخت نشد ولی خب زندکی براش سخت شد 

نه به خاطر اینکه یه عوضی رو از زندگیش انداخت بیرون چون بزرگ کردن بچه بدون پدر و کاردرست و حسابی سخته

خداروشکر خانواده حمایتش میکنند 

خیلی اذیت شد ولی بازهم از خیلی زندکی های مشترک الان که به هر خفتی تن میدن تا فقط حفظش کنند بهتره

این تصمیم تو و خودت باید ببینی چی میخوای 

باید قوی باشی

باحرف مردم کاری نداشته باشی

زندگی خودت بسازی

حتما سعی کنی برای خودت منبع درآمد داشته باشی

سربع به فکر ازدواج مجدد نیفتی 

ولی اگه فکر میکنی قراره باطلاق بدبخت بشی اصلا سمتش نرو چون فکروذهنت منفی نگره و بدبختی رو جذب میکنی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏