mitikoman مدیر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 113 عنوان بی بی چکم مثبته یانه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 25 پست دوستان سلام من تقریبا دوماه پیش سقط داشتم واولین بارداریم بود ،هفته ی پایین هم بود ...یکبار پریود شدم بعدش و دیگه جلوگیری نکردیم الان ۱۲روز از پاک شدنم میگذره ....بیبی چک گذاشتم میشه بگید مثبته یانه مارک خارجی هم هست وگرون . 1400/11/08 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitikoman مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 113 نمیدونم چرا هرچی عکس میگیرم تار میشه اینجاکه میاد وگرنه خوبه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 نه عزیزم اون خط که همون اول پررنگ انداخت خط مثبت بودن رو میگم اهان ، ولی کلا تا پنج دقیقه قبوله نهایتا زیر ده دقیقه عزیزم ، یکی دیگه بزن انشالله مثبته😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 تو این عکس من هاله نمیبینم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خاله۱۳۸۲ عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 11922 عزیزم ده روز از موعدت،گزشت بزار کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
روشن۲۰ عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 4024 ببین اگه حاله داره مثبته من گذاشتم حاله خیلی کم رنگی داشت آز خون دادم مثبت بود
ناامیدم عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 717 یک هاله کمرنگ هست بارداری عزیزم،منم خونریزی سقطم ۲۳ آذر تموم شد جلوگیری نکردم الان باردارم و ۶ هفته و سه روزمه
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16707 اهان ، ولی کلا تا پنج دقیقه قبوله نهایتا زیر ده دقیقه عزیزم ، یکی دیگه بزن انشالله مثبته😍 مرسی عزیزم
mitikoman مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 113 یک هاله کمرنگ هست بارداری عزیزم،منم خونریزی سقطم ۲۳ آذر تموم شد جلوگیری نکردم الان باردارم و ۶ هفته ... واااای جدی؟😍 چقدر زود ماشالله باردارشدین ،مبارکتون باشه خداببخشه بهتون