2777
2789

دوستان من کتابو باز میکنم تا میخواد درس خوندم رو روال بیوفته یه اتفاقی میوفته دوروز درس میخونم یهو مریض میشم ۳روز میره بعدش اون تموم میشه یهو معده دردم شروع میشه اون تموم نشده پریود میشم ۳روز زمین گاز میزنم اون درس نشده....😭💔

الان ۲سال اینطوریم چی شده یعنی واقعا چرا باید اینجوری پشت سر هم بلا نازل شه ک فقط نتونم مثل آدم درس بخونم

پ ن:قبلا هم یه بچه خرخوووون بودم دقیقا۲سالِ کلا متنفر شدم از درس کامل عوض شدم یعنی چیه واقعا این دارم دق میکنم هرشبم شده گریه 🥺😭

منم همین شرایط رو با ورزش کردن دارم هربار میخام ورزش کنم نمیشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم همین طورم و این افکار تو رو منم بعضی وقت ها دارم😐😂 الان فهمیدم همششش به خاطر تنبلی چون بقیه هم این شرایط دارن.

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.
وای منم همین طورم و این افکار تو رو منم بعضی وقت ها دارم😐😂 الان فهمیدم همششش به خاطر تنبلی چون بقی ...

ن واقعا مال من برا تنبلی نیس اصلا نمیدونم از کجا مریض شدم بعدش یهو بی هیچ دلیل چشام میسوزه تا اینو درس میکنم شدید دل پیچه میگیرم🥺💔

عزیزم سیستم ایمنی بدنت ضعیف شده. و استرس هم داری که این خودش سیستم ایمنی رو ضعیف می کنه. ورزش کردن به تقویت هر دو کمک میکنه. و همین طور خوردن تقویتی که باعث بشه به کار و زندگیت برسی. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
احتمالا دعات کردن یا استرس داری آیه ۳۳الرحمن رو هفتاد بار بخون تو اتاقیذکه درس میخونی چهارگوشش بریز

اآره احتمال دعا کردنم خیلی زیاده چون خیلیاااااااااا بدخواهمونن

اینطوری دعا کرده باشن اثرش میره؟؟

بخونم فوت کنم چهار گوشه اتاق؟

ن واقعا مال من برا تنبلی نیس اصلا نمیدونم از کجا مریض شدم بعدش یهو بی هیچ دلیل چشام میسوزه تا اینو د ...

عزیزم تلقین کردی تلقین چیزای بد خیلی تو زندگی آدم تاثیر میزاره از این به بعد بهش اصلا فکر نکن.

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.