2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من الان تو عقدم حدودا نه ماهه عقد کردم دو ماه پیش همسرم رف سربازی تو این مدت خیلی کم دیدمش ولی قبلش تقریبا هفته ایی سه چهار بار همو میدیدیم و زیاد پیش هم بودیم چون خونه هامون نزدیکه

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺
من الان تو عقدم حدودا نه ماهه عقد کردم دو ماه پیش همسرم رف سربازی تو این مدت خیلی کم دیدمش ولی قبلش ...

اع چه جالب منو همسرمم خونه هامون نزدیکه پس طبیعیه ماهم زیاد همو میبینیم؟؟

ما سال اول باهم زندگی کردیم ینی قشنگ خونه داشتیم بعد رفت خدمت یه چندماهی دور بود بعد انتقالی گرف اومد شهر من الانم ۲ماهه رفته شهر دیگه برای کار😐البته که ما دوست بودیم ولی رفت وامد توخونتون کمتر باش عالیه بیرون هرچقد میخاین برین بگردین ولی شب خونه هم نمونید نهایت هفته ای ۱بار

بستگی به همسرت و خانواده هامون داره همسر منکه دلش میخاد هرشب پیشم باشه😂

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺

ولی یه نصیحت اینکه رفت و امد هم حدی داره تو عقد 

زیادم باشه یکم روهاتون بهم باز میشه که خوب نیس..یه قرار باهاش بزار که روزای خاصی در هفته بیاد خونتون یا تو بری..مثلا من با همسرم قرار گذاشتیم اون دوشنبه و پنجشنبه ها شب میومد و شام خونمون بود و میخابید منم جمعه ناهاروشام خونه مادرشوهرم بودم