2789
ولی یه نصیحت اینکه رفت و امد هم حدی داره تو عقد  زیادم باشه یکم روهاتون بهم باز میشه که خوب نی ...

عزیزم این عالیه ولی چطوری به شوهرم بگم اخه ناراحت میشه یک روز نمیبینه منو داغون میشه

بنطرتوون چجوری بگم ناراحت نشه؟؟

عزیزم این عالیه ولی چطوری به شوهرم بگم اخه ناراحت میشه یک روز نمیبینه منو داغون میشه بنطرتوون چجوری ...

بگو تو دوران عقد رسم ندارین که زیاد پیش هم بمونیم بگو که بد میدونین

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه تا الان زیاد بودیم بخوام اینو بگم نمیگه چیشد یهو؟؟

عه کاش از اول میگفتی..الانم چیزی بگی حتما با خودش فک میکنه خونوادت خوششون نمیاد که اون بیاد..اگه خیلی از عقدت نمونده به نظرم چیزی نکن و ازین دوران لذت ببر

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺
عه کاش از اول میگفتی..الانم چیزی بگی حتما با خودش فک میکنه خونوادت خوششون نمیاد که اون بیاد..اگه خیل ...

اره واقعا کاش از اول میگفتم حالا بنظرت اگه یک روز که خونه خودشون بودم اینو بگم چی که مثلا هنوز ۶ماه دیگه مونده بیا ی برنامه بریزیم که خانواده هامون اذیت نشن مثلا دوتا ناهار خونه ما ی ناهار خونه شما چطوره بنظرت؟؟؟

عه کاش از اول میگفتی..الانم چیزی بگی حتما با خودش فک میکنه خونوادت خوششون نمیاد که اون بیاد..اگه خیل ...

اخه بدبختی اینه بیشتر هم خونه ماست دوتا ناهار و دوتا شام بعد من فقط یک ناهار اونجام بعدشم اصلن بحث ناهار و شام نیس اخه من خانوادم اصلن شبا شام نمیخورن خب اذیت میشن بخوان هعی شام تدارک ببینن☹

از این دوران نهایت لذت و استفاده رو ببرید....بنظرمن آدم تو هرلحظه باید خوش باشه.خودتونو درگیر زیاد و کم نکنید.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

از این دوران نهایت لذت و استفاده رو ببرید....بنظرمن آدم تو هرلحظه باید خوش باشه.خودتونو درگیر زیاد و ...

بخدا من حرفی ندارم ولی خانوادم دوس ندارن با داماد قاطی شن که حق میدم بهشون اصلن یک شب ما دوس داریم شام نون و پنیر بخوریم ولی وقتی همسرم هس که نمیشه شما عزیزم راه حلی داری؟چجوری بگم که ناراحت نشه؟

اره واقعا کاش از اول میگفتم حالا بنظرت اگه یک روز که خونه خودشون بودم اینو بگم چی که مثلا هنوز ۶ماه ...

اگه ۶ ماه دیگ مونده به نظرم خودتو دیگ سبک نکن من چون زیاد قرارع تو عقد باشم این برنامه رو گذاشتیم..ولی خب شوهر منم زیاد به این برناممون عمل نمیکنه دوست دارم هرشب پیش هم باشیم😂😂

اخه بدبختی اینه بیشتر هم خونه ماست دوتا ناهار و دوتا شام بعد من فقط یک ناهار اونجام بعدشم اصلن بحث ن ...

خب بگو ناهار ها بیاد..شب خونتون میخابه یانه؟؟

کلا حساب کردم دوتا ناهار میاد دوتا شام میاد نه اصلن شبا نمیخوابه بابام نمیزاره😂😂

پس ولش کن گنا داره بزار بیاد😂همه میگه خوشی ازدواج همون دوران عقده پس لذتشو ببر