2777
2789
عنوان

به نظرتون این چه حسیه؟!+ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 46 پست
تنها کسیه که بهش چه تو مجازی چه واقعی اعتماد دارم:/ همه جوره منو دیده (حتی تو شرایطی که قیافم داغون ...

اره درکت میکنم🥲🫀

حس‌ِ اون‌ دختر بچه کوچولو‌رو‌ دارم ‌که‌ جلو‌ چشش‌ عروسکشو‌ دادن‌ به یکی‌ دیه :)🙂🥀
نمون هیچ وقتم فکر نکن طرف عاشقت شده چون ممکنه یهو بیاد بهت بگه رفته با کسی چون اون تورو یه جور دیگه ...

میدونم واقعا همه اینارو میدونم 

ولی حس منکه بهش واقعا عجیب غریبه همیشه میترسم نکنه همش فیلم باشه یا تموم حرفاش دروغ باشه 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم واقعا همه اینارو میدونم  ولی حس منکه بهش واقعا عجیب غریبه همیشه میترسم نکنه همش فیلم با ...

اره منم رو یکی شک داشتم ولی بعد به خودم فهموندم باید علاقمو یه جور دیگه نشون بدم و به طرف مقابلمم همین جور فهموندم چون طرفم قابل میش بینی نبود باهات عالی بود ولی با بقیه هم همین طور بود 

..........
اره منم رو یکی شک داشتم ولی بعد به خودم فهموندم باید علاقمو یه جور دیگه نشون بدم و به طرف مقابلمم هم ...

نه این اینجوری نیست، با بقیه سرد و خشکه با من فقط گرم میگیره

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
نه این اینجوری نیست، با بقیه سرد و خشکه با من فقط گرم میگیره

خب تورو دوست داره ببین اصلا طرف اومد گفت باهمم باشیم فکر کن ببین از چشت نمیفته یا میتونی یه جور دیگه بهش علاقه داشته باشی مثلا میگن عقد پسر عمو و دختر عموهارو تو اسمونا نوشتن اما اصلا نمیتونم پسر عمومو که خیلی دوسش دارم به یه چش دیگه ببینم 

..........