2777
2789
عنوان

دخترااا بیایدد

141 بازدید | 35 پست

وقتی حالتون بده یا جدا شدید چیکار میکنید؟

چجوری خودتونو سرگرم میکنید؟

تصمیم گرفتم ی هفته مدرسه نرم😐

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه محض نری مدرسه بد تر میشی من تا حالا تو رابطه با کسی نبودم ولی اگه دلم گرفته باشه میرم تو جمع ، میرم بیرون و... جوری که اصلا نتونم تنها باشم

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.
اشتباه محض نری مدرسه بد تر میشی من تا حالا تو رابطه با کسی نبودم ولی اگه دلم گرفته باشه میرم تو جمع ...

نمیتونم درس بخونم اخه برم اونجا چی بگم 

عکساشو میبینم جیگرم اتیش میگیره😅

اعصابم داغونه از درون. افسرده شدم چون همه اونایی که بهشون اعتماد داشتم نابودم کردن

چرا بیخود به کسایی اعتماد میکنید مثلن دوست یا یه شخص غریبه😕

من فقط وفقط اول به خدا دوم به خانوادم اعتماد دارم وخیلیم احساس خوبی دارم

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

اتفاقاً باید بری تا مشغول شی یادت بره

چنتا سرگرمی بهم میگین؟

ی مدت میخوام تا حالم اوکی شه تفریح و استراحت کنم 

بعدش پر انرژی شروع کنم برنامه ریزیو درسو..

از درس زده شدین ؟؟ یا حالت ازچی بده ؟

سه روزه مرگو با چشمام دیدم 

از کسی که  خیلی دوسش داشتم جدا شدم 

جالبه اون اصن فکر نیس استوری گیم نت رفتنشو گذاشته بود😂💔

نمیتونم درس بخونم اخه برم اونجا چی بگم  عکساشو میبینم جیگرم اتیش میگیره😅

نمیگم بری درس بخونی میگم برو که سرگرم شی همین الان همه عکساش رو پاک کن و هر چیزی که اونو یادت میندازه رو از خودت دور کن فقط مرور زمان که آدم بهتر میکنه میدونم خیییلی سخته ولی نشدنی نیست مطمئن باش بعد ها به خودت میگی البته دور از جون چه قدر احمق بودم من به این یارو حتی فکرم میکردم خواهشا دیگه وارد رابطه نشو با هیچکی مگه اینکه قصدت ازدواج باشه چون هم گناه هم ارزش نداره.

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.