چجوری از اون اونهمه خاطره بگذرم؟ من دارم جون میدم اون اصن ککشم نمیگزه
خوب همین خودتم میگی دارم جون میدم اون ککش نمیگذره گذشته ها گذشته اینو بفهم ببخشید اینجوری دارم باهات حرف میزنم آخه من خودمو یه سری اتفاق ها برام افتاد که اونقدر تو گذشتم غرق ضدم که علاوه بر حال آیندمم از دست دادم واسه همین دلم نمیخواد یه دختر دیگه تجربه های منو بکنه.گوه تو خاطره های که یارو تو رو نخواد الان اون مشغول عشق و حال و... تو اینحا آبغوره گرفتی نکن دختر پشیمون میشی نکنننن.
عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.
ن عزیزم اشکالی نداره نمیدونم چه جوری از این وضعیت بیام بیرون
فقط دوری از آدم ، پیش کسی که مطمئنی و دلسوز حرف زدن و درد دل کردن چون اینجوری سبک میشی ، میتونی دعا کنی یا نماز بخونی و از خدا بخوای مهرشو کامل از دلت بیرون کنه تا میتونی تنها نباش و یه راه حل ۱۰۰ درصدی گذشت زمان و زمان و زمان این روزام میره طاقت داشته باش.🌹♥️
عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.