2777
2789
عنوان

سه روزه قهریم😔

200 بازدید | 8 پست

سه روزه ک قهریم همیشه موقع قهر من پا پیش میزاشتم ولی دیگه منتظرم همسرم پاپیش بزاره ولی انگار ن انگار ک همسری داره هرچیزی هم ک لازمش باشه مادرشو صدا میزنه اخه باهم زندگی میکنیم.لعنت ب این زندگی😢😔

عمری باشد جبران کنیم،خوبی را چندبار،بدی را صدبار🤞🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما میخاد لج تو رو در بیاره 

چی بگم.خب ک چی بشه دنیا دو روزه ارزششو نداره ک چی میشد مثلا اون میومد واس آشتی 😓

تنها بدی زندگی با مادرشوهر برا من همینه که هر وقت قهریم اونام میفهمن، خیلی بدم میاد اختلافمونو یکی بفهمه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تنها بدی زندگی با مادرشوهر برا من همینه که هر وقت قهریم اونام میفهمن، خیلی بدم میاد اختلافمونو یکی ب ...

اره جالب اینه ک اونا میفهمن ولی اصلن ب روشونم نمیارن ک ما اختلاف داریم.انگاری خوشحالن.یکی نیس بیاد بگه مشکلتون چیه شاید حلش کنیم.

چی بگم.خب ک چی بشه دنیا دو روزه ارزششو نداره ک چی میشد مثلا اون میومد واس آشتی 😓

ببین همه مثل خودت با شعور نیستن

مامان بزرگ منم با ما زندگی میکنه هروقت بابا مامانم دعواشون میشد مثلا مامانم شام نمیزاشت این میرفت خودشو لوس میکرد پسرم چی برات بیارم 

یه دفعه  هم باز بابا مامانم دعوا کرده بودن با بابام نشسته بود من خودمو زده بودم به خواب بش میگفت زنای قدیم انقد کار میکردن تو همه چی کمک شوهرشون بودن زنای حالا رو ببین واسه همینه زنا پررو شدن دم در اوردن رو سر شوهرشون نشستن😳

همیشه این دعوا هارو بدتر میکرد بابامو پر میکرد

هروقت دعوا میشد با بابام مینشستن پچ پچ بد مامانمو میگفتن خاک تو سر هردوشون 

حداقل دلت واسه عروست نمیسوزه واسه زندگی پسرت بسوزه ولی بی رحم تر از این حرفاس

دوستت دارم عشق زندگیمM💗
ببین همه مثل خودت با شعور نیستن مامان بزرگ منم با ما زندگی میکنه هروقت بابا مامانم دعواشون میشد مثل ...

دقیقا👍