2777
2789

سلام . اگ همسرتون زیاد چک میکنه ک کجا بودین چیکاررکردین یا مثلا پیله  میکنه ک تو فلان جا رفتی بمن دروغ گفتی  شما چه واکنشی نشون میدید ک هم این عادتشو کنار بزار هم اینکه  خودتون رو  آروم نگه دارید تو اون شرایط؟؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چک نمیکنه . ولی اگر سابقه دروغ گفتن بهش داری چکش از بیاعتمادی بهت هست اگر سابقه دروغ گفتن نداری ذهنش بیماره و کنترلینگ که باید  بررسی بشه توسط دکتر روانپزشک اگر مواد میزنه میتونه بخاطر تاثیر مواد باشه. کلا باید خودت دنبال علتش باشی . 

ینی اذیت نمیشی داری حقیقتو هی میگی اون میگه ن دروغ نگو  فلان ؟؟

ن اون ادم منطقیه و منم کوچکترین حرفم با مدرکه 

درنتیجه ب این مرحله نمیرسیم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
چند بار امتحان کردم  اینو کفری میشه وقتی جواب ندی   واقعا دیگ مغزم سوت کشیده

نه جواب بده اماباخونسردی همسرمنم خیلی بهم گیرمیدادولی زمانیکه بهم خیانت کرد دگه گیردادنش هاش کمترشده بودن می‌گفتم کاش شب تاصبح گیرمیدادولی خیانت نمیکرد،،😔

نه جواب بده اماباخونسردی همسرمنم خیلی بهم گیرمیدادولی زمانیکه بهم خیانت کرد دگه گیردادنش هاش کمترشده ...

اخی عزیزم  ینی من عصبی میشم کار بدیه ؟ آخه من انقد عصبی میشم ازین موضوع ک شروع میکنم  حرفای بد زدن و دیگ  دهنم دست خودم نیس  واقعا نمیدونم باید چجوری خودمو آروم کنم تو اون شرایط   و اونو قانع

چک نمیکنه . ولی اگر سابقه دروغ گفتن بهش داری چکش از بیاعتمادی بهت هست اگر سابقه دروغ گفتن نداری ذهنش ...

ن اینا نیس هیچکدوم خودش میگه من نگران توام   دلم نمیخاد اتفاقی بیافته برات  ک انقد گیر میدم ولی آخه درست نیس واقعا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز