2777
2789
عنوان

وقتی همسرتون زیاد چکتون کنه شما چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 23 پست
اخی عزیزم  ینی من عصبی میشم کار بدیه ؟ آخه من انقد عصبی میشم ازین موضوع ک شروع میکنم  حرفا ...

آره کاری که نکردی چراعصبی میشی بعضی ازمردهااخلاقشونه گیردادن هاشونم بنظرم ازروعلاقه هست

ن اینا نیس هیچکدوم خودش میگه من نگران توام   دلم نمیخاد اتفاقی بیافته برات  ک انقد گی ...

نگرانی  نشونه کنترلینگ بودنه. اضطراب بیهوده وبیجاست البته اینو علت میدونن واسه کنترل کردن که این علت بیجاست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره کاری که نکردی چراعصبی میشی بعضی ازمردهااخلاقشونه گیردادن هاشونم بنظرم ازروعلاقه هست

ممنون واقعا کمک  کردی  چون من خیلی بی تجربه ام تو رفتار کردن با یه مرد   پس عصبی نمیشم و خیلی با ملایمت  جواب سوالاشو میدم  و سعی میکنم ک  اعتماد شو جلب کنم  و تو اون لحظه  ب این فک کنم ک چون دوسم داره اینطوریه  خدا صبر بده ب همه زنا  شوهر داری خودش یه نوع بچه داریه 

نگرانی  نشونه کنترلینگ بودنه. اضطراب بیهوده وبیجاست البته اینو علت میدونن واسه کنترل کردن ...

ینی اگ  دیدم ادامه می‌ده  ب این رفتار و ترکش نمیکنه بریم روانپزشک ؟ خب جای خاصی  تو  نظرت هست  که تلفنی مشاوره بده چون من ازین  طرح واره های تلفنی زیاد  شرکت کردم  مشاوره تلفنی جایی هست ؟ 

شوهرمنم شکاک بود ینی به ستوه اومده بودم گفتن رفته رفته درست میشه و خداروشکرشد

ایشالا ک درست میشه اینم چون تنها مشکلمون همینه ک یککککککک ثانیه نمیتونه بی‌خبر باشه  بی خبرم بمونه همش  میگه تو اینکار کردی فلان بودی دروغ گفتی   .....  خیلی اذیتم ولی ب شدت زندگیمو دوس دارم میخام درست شه  

ایشالا ک درست میشه اینم چون تنها مشکلمون همینه ک یککککککک ثانیه نمیتونه بی‌خبر باشه  بی خبرم بم ...

میشه نترس نمیذاشتی پامو از در بیرون بذارم نمیذاشتی خونه بابام بمونم همش درست شدانشالله براتو ام میشه