2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا بگو عزیزم😅

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

بگو گلم

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
بگو گلم

میشه بگین اون شخص که بهش فکر میکنم کی بهم پیام میده؟؟؟

من کی ازدواج میکنم؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
میشه بگین کی بهم پیام میده اون شخص؟؟

شخصی ک دوسش داری دلش پیش نفر قبلی هست ولی باهم درارتباط نیستن

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
شخصی ک دوسش داری دلش پیش نفر قبلی هست ولی باهم درارتباط نیستن

نظرش و حسش در مورد من چیه

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
میشه بگین اون شخص که بهش فکر میکنم کی بهم پیام میده؟؟؟ من کی ازدواج میکنم؟

مغروره نمیده 

تو این یکی دوسال فکر نکنم

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز