2777
2789
عنوان

سوال

89 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه آدم پولشو بده طلا بخره خوبه به نظرتون؟ چون طلا کلی اجرت داره و می کشن روش. همین که می کشن روش آدم حس می کنه ضرر کرده. چند روز پیش می خواستم یه دستبند بخرم دیدم حدود یه تومن کشید روش. یس خیالش شدم اصلا. همین اجرت بد کوفتیه. یعنی چی کار کنیم بهتره 

طلای دست دوم بخر

ولی خب ارزش پولت که حفظ نمیشه برعکس طلا

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته باید شانسم داشته باشی، من که سه تا سکه خریدم، مثلا برا پس انداز، هنوز به قیمتی که من خریدم نرسیده چه برسه که سودم بکنم😅

انگار همون روز که من خریدم بالاترین نرخ سکه در ایران بوده. 

کلا برا تعدیل بازار خوبم، هر چی برا سرمایه گذاری بخرم حتما از فردا میاد پایین😅😅

یعنی چی دقیقا 

چی یعنی چی؟واضح بود که

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ارزش پول حفظ نمیشه یعنی چی

آها 

همین که قیمت اجناس بالا میره؛اگه الان با پولت یه دستبند ده گرمی بتونی بخری مثلا شیش ماه دیگه میشه یه دستبند ۶،۷ گرمی خرید 

خب ارزش پولت پایین اومده دیگه ؛انگار پولت کمتر شده باشه بدون اینکه خرج کرده باشی

آها  همین که قیمت اجناس بالا میره؛اگه الان با پولت یه دستبند ده گرمی بتونی بخری مثلا شیش ماه د ...

امنظورت اینه که اگه طلا بخریم ارزش پول پایین نمیاد؟ 

امنظورت اینه که اگه طلا بخریم ارزش پول پایین نمیاد؟ 

ارزش پول خودت!

خب نه، قیمت طلا هی داره بیشتر میشه واسه سرمایه گزاری بلندمدت انتخاب خوبیه 

طلای آب شده یا دست دوم؛سکه؛ارز 

زمین و ملک هم برای سرمایه های بیشتر 

اصلا تو کل دنیا هم اینا سرمایه محسوب میشن نه فقط اینجا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز