2777
2789
عنوان

کیا امشب قهرن؟😐

1582 بازدید | 97 پست

با امشب میشه سه روز که قهریم😑

اوایل قهر میکردیم شوهرم پیش قدم میشد بعد چند سری من پیش قدم شدم از اون به بعد جو گرفتش دیگه هر چقدر قهر باشیم نمیاد پیش قدم شه تا خودم برم😐

دلیل قهرمون این بود که چند شب پیش من به شوخی دوبار زدم پشت گردنش آروم زدما بعد اون محکم زد پشت گردن من منم قهر کردم 

مقصرخودتی خودت پیش قدم شو😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قهرم از دیشب

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

زدی ضربتی,ضربتی نوش کن😂😂😂

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
قهر نیستم اما دوس داشتم باشم ناراحتم بجای اینکه با من وقت بگذرونه با دوستاشه

خب قهر کن😁

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

🤣🤣🤣 

بنظرم دلیلت اینقدر محکم نیستی بخوای قهر کنی 

برو آشتی کن بابا سه روز زیادعهه 

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
اخه من اروم و با شوخی زدم اون برگشت محکم زدو جدی 

ولش کن خودش اشتی میکنه