2777
2789

سلام دوستان چند وقتی هست خواننده خاموش هستم امروز خواستم تایپک بزنم یکم درد دل کنم 

من ۲۲سالمه دانشجوام درسام هم خوبه میتونم با بقیه ارتباط خوبی برقرار کنم ولی مشکلم اینه که بینیم قوز داره و بزرگه در کل تو صورتم چشم و ابروم و بقیه اجزا انگار دیگه به چشم نمیان از بچگی خیلی واسه دماغم غصه میخوردم ولی سعی میکردم بهش فکر نکنم اما بعضی وقتا تیکه میشنیدم از بقیه اما الان واقعا میترسم برای ازدواج شاید کسی پسند نکنه یا ....

شرایط عمل هم ندارم اصلا واقعا حالم بده 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم تو قیافه اصلا اعتماد ب نفس ندارم بهش فکر نمیکنم دیگه ب جز عمل راه های دیگه عم هست ولی خب موقت ...

خیلی سعی میکنم ولی واقعا حس بدی بهم داده انگار افسردگی گرفتم 

اخه الان توی این سن واقعا برام سخت شده انگار روحیه ای برای اینکه نتونم به حرفاشون واکنش ندم ندارم&nb ...

متوجهم خصوصا تو این دوره یه سری آدما فقط بلدن نظر بدن و زخم زبون بزنن و دیگران رو مورد تمسخر قرار بدن 

اما تو خودتو دوست داشته باش

چاره ای جز عمل نیست

واقعا ناراحتم که نمیتونم عمل کنم باوجود اینکه ۲۲سالمه کلی کار بلدم تعریف از خودم نمیکنم ولی آشپزی و خونه داری رو کامل واردم یا کلی چیز دیگه ولی این بینی کاری کرده که 😔

واقعا ناراحتم که نمیتونم عمل کنم باوجود اینکه ۲۲سالمه کلی کار بلدم تعریف از خودم نمیکنم ولی آشپزی و ...

عزیزم سعی کن خودتو قبول کنی وقتی خودت خودت و قبول کنی دیگه کسی نمیتونه ازت ایراد بگیره اگه هم بگیره ناراحت نمیشی