2789
چرا چشم خودت رو درنیاری🤣🤣

با این پروفی ک گذاشتم نگاش نکن چشت اویزون میشه ی وقت

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
من جونم براش میدم ولی شاید دارم اشتباه میکنم

اشتباه ک نمیکنی ولی نزار بفهمه پرو میشه

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب موقع ب حرفش گوش میدم ب موقع مخالفتم رو با شوخی خنده میگم از غذا و کیک و شیرینی پختن هییییچی براش ک ...

ب موقع یعنی چ وقتایی خاهش میکنم خیلی ساده بهم بگین چیکار کنم

چجوری اخه یادش بدم  خودمم چیز زیادی نمیدونم سیاست بلد نیستم ولی ب خودم قول دادم خوب بشم

گفتم ک  صبور باش احترامشو بذار همسرش نباش دوستش بشو ماساژش‌یده فیلم مورد علاقشو بیین با دوستاش کجا میره چیکار میکنه اون کارا رو بکن

ادما عوض نمیشن شاید بتونی برای یه مدت کوتاهی مجبورش کنی طبق میل تو رفتار کنه ولی باز برمیگرده به شخصیت قبلیش تو فقط میتونی با عشق و  علاقه کنارش بمونی و همینجوری که هست بپذیریش تا اینکه در طول زمان وابستت بشه همین

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
خوش باش خانومی🤣

شوخیدم عزیزمم بخشش نمیدونستم واقعا یکی بره پروفمو ببینه من واس رنگ لاکام گذاشتم

شما ۲۹سالته من ۱۷سالمه هزارتا مرض دارم من دوس دارم همسرم دست از رفیق بازی و بیرون رفتناش برداره ولی ...

من هفده سالگیم شاد ترین دختر دنیا بودم و به تنهاا چیزی که فکر نمیکردم شوهر بود چرا زود ازدواج کردی کاش اون روزهای خوبم برگرده😔😔

اشتباه ک نمیکنی ولی نزار بفهمه پرو میشه

چرا من دارم راه رو اشتباه میرم من باید خودمو خوب کنم ولی خب نمیدونم چجوری تا میخام باهاش حرف بزنم منو مسخره میکنه میگه تو عقل نداری حرفاشو ساده بهم نمیگه خیلی پیچ در پیچ باهم حرف میزنه انگار من متوجه میشم چی میگه😓💔

زیاد بهش گیر نده تحویلش نگیر تا ادم سه

یا ب خوبی بهشبگو دوس دارم بعدکار بیا پیش خودم من تنها از خونه میترسم فلان 

من هفده سالگیم شاد ترین دختر دنیا بودم و به تنهاا چیزی که فکر نمیکردم شوهر بود چرا زود ازدواج کردی ک ...

من از اینک ازدواج کردم ناراحت نیستم من از دست خودم ناراحتم نمیدونم شایدم از دست همسرم اخه چندین بار بهش اعتماد کردم زده شکونده دلمو همیشه میشکونده بعضی وقتای ی مردی میشه ک میخام براش جونم بده ولی بعضی وقتام خیلی بده میشه خیلیه خیلییی

شوخیدم عزیزمم بخشش نمیدونستم واقعا یکی بره پروفمو ببینه من واس رنگ لاکام گذاشتم

پروفایل برای دیدنه منم یهویی رفتم شاید نظرم جلب شد بگم بهتره

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
پروفایل برای دیدنه منم یهویی رفتم شاید نظرم جلب شد بگم بهتره

♥😘🌹

خوب زیاد بهش رو نمیدم ک پررو بشه . عزیزم ی سری تجربه ها ب مرور زمان از طریق شناخت شوهرت و افزایش صمیمیت بینتون بدست میاد هر فردی ی رگ خوابی داره. من الان ۱۳سال ازت بزرگترم تازه ۶سال ازدواج کردم همش میگم زود بوده باید پخته تر میشدم. شما خییلی جوونی راه طولانی در پیش داری ب شوهرت با مثال زدن ک فلان دوستم شوهرش رفیق بازه بیچاره دوستم خیلی دلش شکسته و اینجور چیزا حرفای خودتو بهش بزن. با همدیگه رفیق باشید.