بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادما عوض نمیشن شاید بتونی برای یه مدت کوتاهی مجبورش کنی طبق میل تو رفتار کنه ولی باز برمیگرده به شخصیت قبلیش تو فقط میتونی با عشق و علاقه کنارش بمونی و همینجوری که هست بپذیریش تا اینکه در طول زمان وابستت بشه همین
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
چرا من دارم راه رو اشتباه میرم من باید خودمو خوب کنم ولی خب نمیدونم چجوری تا میخام باهاش حرف بزنم منو مسخره میکنه میگه تو عقل نداری حرفاشو ساده بهم نمیگه خیلی پیچ در پیچ باهم حرف میزنه انگار من متوجه میشم چی میگه😓💔
من هفده سالگیم شاد ترین دختر دنیا بودم و به تنهاا چیزی که فکر نمیکردم شوهر بود چرا زود ازدواج کردی ک ...
من از اینک ازدواج کردم ناراحت نیستم من از دست خودم ناراحتم نمیدونم شایدم از دست همسرم اخه چندین بار بهش اعتماد کردم زده شکونده دلمو همیشه میشکونده بعضی وقتای ی مردی میشه ک میخام براش جونم بده ولی بعضی وقتام خیلی بده میشه خیلیه خیلییی
ب موقع یعنی چ وقتایی خاهش میکنم خیلی ساده بهم بگین چیکار کنم
خوب زیاد بهش رو نمیدم ک پررو بشه . عزیزم ی سری تجربه ها ب مرور زمان از طریق شناخت شوهرت و افزایش صمیمیت بینتون بدست میاد هر فردی ی رگ خوابی داره. من الان ۱۳سال ازت بزرگترم تازه ۶سال ازدواج کردم همش میگم زود بوده باید پخته تر میشدم. شما خییلی جوونی راه طولانی در پیش داری ب شوهرت با مثال زدن ک فلان دوستم شوهرش رفیق بازه بیچاره دوستم خیلی دلش شکسته و اینجور چیزا حرفای خودتو بهش بزن. با همدیگه رفیق باشید.