2821
2789

اصلا درست نیس اینجوری .

خب انسان احتیاج به استراحت و دوست و گوشی داره .

اگ خوبه شما بشو مطیعش😶🤷

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من دارم راه رو اشتباه میرم من باید خودمو خوب کنم ولی خب نمیدونم چجوری تا میخام باهاش حرف بزنم من ...

چن سالشه اوایل شوهر منم اینجوری بود بعد زیاد واسم مهم نبود این حرکتشخودش ترکش کرد

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

وای !!!راه سختی در پیش داری ،،،هیچکس عوض نمیشه مگه خودش بخواد وتازه اون هم یواس یواش،،،

باید چرب زبون و زبون باز باشی اگه اینطور نیستی واقعا سخته چون منم اینطور نبودم ،،ازحق خودت دفاع کن من این راهکارهایی که اینجا میدن رودقبول ندارم چون رو همه جواب نمیده،،اصلا مظلوم نباش ،،وابسته اش نشو ،،مثل خودش یاش

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
اصلا درست نیس اینجوری . خب انسان احتیاج به استراحت و دوست و گوشی داره . اگ خوبه شما بشو مطیعش😶🤷

استراحت ب موقع گوشی ب دست ب موقع همه چیز سر وقت خودش اما همسر من میگه چون من باهات راحتم جواب پیام نمیدم یا مثل ما ک باهم حرفی نداریم بزنیم یا نمیدونم همیشه منو ب رفیقاش یا گوشی ترجیح میده

وای !!!راه سختی در پیش داری ،،،هیچکس عوض نمیشه مگه خودش بخواد وتازه اون هم یواس یواش،،، باید چرب زب ...

من نمیتونم مثل خودش سنگ دل باشم اشکم دم مشکه من فقط ازش میخام مراقب زندگیمون باشه بره بیرون بگرده اما خب منم میخام گاهی باهاش برم بیرون منو نمیبره من نمیگم گوشی برنداره ولی وقتی من صداش میزنم یا دوس دارم باهاش حرف بزنم ب حرفام گوش بده