2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نیاز نیست مطیعش کنی 

باهاشون درست رفتار کنیم غر نزنیم و درکشون کنیم وقتی بحث میشه به خانواده هاشون بی احترامی نکنیم و سعی نکنیم اونو با بقیه مقایسه کنیم و هعی نگیم وای شوهر فلانی فلانه و ... این اشتباهه وقتی خونه میاد به خودمون برسیم خودش کشیده میشه سمتت

یعنی چی

بهش عشق و محبت کن هرچقدمیتونی ازترراهی بکشونش سمت خودت هرروز بگو دوستدارمم هرروز بالحنی جدید.بیشترک محبت کردی هی میخادتشکرکنه توم در جواب بگو نه عزیزم تشکرلازم نیست این عشقه علافه منه ب تو محبت رو هرروز باید ثابت کرد شده با ی لیوان اب بعد اینجوری ناخودآگاه اونم متوجه میشه ک باید هرروز ثابت کنه.در واقع غیرمستقیم بهش میگی توم اینجوری باش

وابسته خودم کردمش😊

با عکس پروفایلت چشم کی رو میخوای دربیاری🤣🤣🤣

البته فکر کنم در اومده باشه🤣🤣

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
نیاز نیست مطیعش کنی  باهاشون درست رفتار کنیم غر نزنیم و درکشون کنیم وقتی بحث میشه به خانواده ه ...

و اینکه همیشه پشتش باشی

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
با عکس پروفایلت چشم کی رو میخوای دربیاری🤣🤣🤣 البته فکر کنم در اومده باشه🤣🤣

ترو😂😂😂😂

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
من ن  خودم ن همسرم دنبال  رفیق نیستیم  رفیقش شو تا  دنبال رفیق نباشه محبت کن&nbs ...

چجوری اخه یادش بدم 

خودمم چیز زیادی نمیدونم سیاست بلد نیستم ولی ب خودم قول دادم خوب بشم

شاید درستش اینه من ادم نیستم یا شایدم من خیلی حساسم روش اخه چنددفعه اعتماد منو شکونده منم خیلی حساس ...

عزیزم رهاش کن تا مثل من روانی نشدی بذار تو حال خودش باشه من الان لرزش دست و سر گرفتم تو سن ۲۹سالگی 

با عکس پروفایلت چشم کی رو میخوای دربیاری🤣🤣🤣 البته فکر کنم در اومده باشه🤣🤣

نمیدونستم چشم در میاره ورگرنه اینو قبلا میزاشتم😁😐😅

ن من نمیگم عوضش کنین میگم شما چیکار میکنین رو حرفش حرف میزنن غذایی رو ک دوست داره درست میکنن ارایش م ...

ب موقع ب حرفش گوش میدم ب موقع مخالفتم رو با شوخی خنده میگم از غذا و کیک و شیرینی پختن هییییچی براش کم نمیزارم دستپختمم بدک نیست ارایش هم دوست نداره میگه خودت بی نقصی😍ولی خوب من همیشه موهامو مرتب میبندم لباسای تمیز و خوشگل و رنگی رنگی میپوشم

عزیزم رهاش کن تا مثل من روانی نشدی بذار تو حال خودش باشه من الان لرزش دست و سر گرفتم تو سن ۲۹سالگی&n ...

شما ۲۹سالته من ۱۷سالمه هزارتا مرض دارم من دوس دارم همسرم دست از رفیق بازی و بیرون رفتناش برداره ولی بلد نیستم چجوری