2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 28 پست
عزیزم دکترا که خدا نیستن تو دوبار به زندگی برگشتی که کار خداست پس خودش هم یه نی نی خوب بهت میده من م ...

بله حرفت کاملادصحیحه . من واقعا تو زندگیم درد و رنج زیاد کشیدم و هیچ وقت نا امید نشدم . اما درباره بارداری هم خیلی تلاش کردم و همچنان امیدوارم که بتونم بازم باردار بشم و بمونه برام حتی رختخوابشم خودم دوختم برای بچه رویاهام ☺️ شوهرم کلی غر غر کرد که ما که بچه دار نمیشیم چرا داری لحاف درست میکنی🤔منم گفتم خدارو چه دیدی خدا به حضرت زکریا مگه توی پیری و عقیمی بچه نداد؟ به منم میده بالاخره میده کی بده نمیدونم ولی میده . 

بله حرفت کاملادصحیحه . من واقعا تو زندگیم درد و رنج زیاد کشیدم و هیچ وقت نا امید نشدم . اما درباره ب ...

اره عزیزم خوب کاری کردی انشاءالله به حاجت دلت میرسی .یه روزم اونارو استفاده میکنه مطمن باش .منم چند دست لباس گرفته بودم هر وقت دلم میگرفت بازشون میکردم گریه میکردم تو هم نتیجه صبرتو میبینی عزیزم   

😎😉😉😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تهران هستید بنظرم مرکز مام برید یه سر حتما.. پرس و جو کنید که خیالتون راحت باشه .. من اونجا ای و ...

سلام ممنونم . انشالله میرم به زودی . مبارک باشه انشالله قدمش خیره به سلامتی و میمنت زیر سایه قران باشه انشالله بچتون ❤⚘⚘❤❤❤😘😘😘💚💚💚💚

منم دلم میخاد واسه تعیین جنسیت برم ولی میترسم جواب نگیرم

منم ترس همین جواب نگرفتن رو دارم . همسرم هم به شدت مخالفه بریم ای وی اف ولی من میگم حداقل تا جوونم بدنم توانایی داره شب نخوابی کنم و بچه داری کنم. چند سال دیگه زوار در رفنه میشم چه فایده ای داره اونموقع برم

منم ترس همین جواب نگرفتن رو دارم . همسرم هم به شدت مخالفه بریم ای وی اف ولی من میگم حداقل تا جوونم ب ...

انشالله جواب میکیری خواهر من واسه تعیین جنسیت میخام اتفاقا شوهر منم میگه ن خودش اصرار دارم

تنور دلت گرم...🌹❤
انشالله جواب میکیری خواهر من واسه تعیین جنسیت میخام اتفاقا شوهر منم میگه ن خودش اصرار دارم

انشالله . انشالله برای شما هم همینطور . زن دایی من رفت برای ای وی اف و سنش هم ۴۵ ساله بود که عروس شد ۱۵ سال پیش ای وی اف کرد و به دکترش گفت که پسر هم میخوام و یک پسر داره که الان کلاس دهم هست . خوبیش اینه که ادم میتونه جنسیت انتخاب کنه خوشاینده