سلام دوستان من امسال فروردین سقط داشتم در سه ماهگی بعد از اون اقدام به بارداری کردم و باردار نشدم با داروهای مختلف اعم از گونال اف لترزول کلومیفن اچ ام جی اچ سی جی و... دیشب نوبت دکتر داشتم و دکتر بهم گفت که دیگه با این ازمایشات و سونوگرافی هایی که انجام دادی راه درمان دارویی نداری و مشکل هم از خودته از همسرت نیست اگر هم باردار بشی شیمیایی میشه یا سقط مثل سری قبلی و فقط باید بری برای سیکل ای وی اف. میخواستم بدونم شما که انجام دادید کجا انجام دادید کدوم مرکز بهتره؟ هزینه اش چقدره؟ و ایا نتیجه مثبت گرفتید؟ ممنون میشم راهنماییم کنین واقعا کلافه شدم . ببخشید طولانی شد❤😘
عزیزم دکترا که خدا نیستن تو دوبار به زندگی برگشتی که کار خداست پس خودش هم یه نی نی خوب بهت میده من م ...
بله حرفت کاملادصحیحه . من واقعا تو زندگیم درد و رنج زیاد کشیدم و هیچ وقت نا امید نشدم . اما درباره بارداری هم خیلی تلاش کردم و همچنان امیدوارم که بتونم بازم باردار بشم و بمونه برام حتی رختخوابشم خودم دوختم برای بچه رویاهام ☺️ شوهرم کلی غر غر کرد که ما که بچه دار نمیشیم چرا داری لحاف درست میکنی🤔منم گفتم خدارو چه دیدی خدا به حضرت زکریا مگه توی پیری و عقیمی بچه نداد؟ به منم میده بالاخره میده کی بده نمیدونم ولی میده .
بله حرفت کاملادصحیحه . من واقعا تو زندگیم درد و رنج زیاد کشیدم و هیچ وقت نا امید نشدم . اما درباره ب ...
اره عزیزم خوب کاری کردی انشاءالله به حاجت دلت میرسی .یه روزم اونارو استفاده میکنه مطمن باش .منم چند دست لباس گرفته بودم هر وقت دلم میگرفت بازشون میکردم گریه میکردم تو هم نتیجه صبرتو میبینی عزیزم
اگه تهران هستید بنظرم مرکز مام برید یه سر حتما.. پرس و جو کنید که خیالتون راحت باشه .. من اونجا ای وی اف کرده بودم و اسفند وقت زایمان بهم دادن..انشالله شما هم نتیجه بگیرین
منم ترس همین جواب نگرفتن رو دارم . همسرم هم به شدت مخالفه بریم ای وی اف ولی من میگم حداقل تا جوونم بدنم توانایی داره شب نخوابی کنم و بچه داری کنم. چند سال دیگه زوار در رفنه میشم چه فایده ای داره اونموقع برم
انشالله . انشالله برای شما هم همینطور . زن دایی من رفت برای ای وی اف و سنش هم ۴۵ ساله بود که عروس شد ۱۵ سال پیش ای وی اف کرد و به دکترش گفت که پسر هم میخوام و یک پسر داره که الان کلاس دهم هست . خوبیش اینه که ادم میتونه جنسیت انتخاب کنه خوشاینده