2777
2789

این مثبت بود یا منفی؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
وای نمیدونم چرا شایدم زود ازمایش دادیم  من اخه خیلی علائمش هم دارم دقیقا سر پسرمم همین علائم و ...

علاعمت چیه؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم ولی ازمایشم فعلا منفی شد

من ۱۱ روز گذشته ازموعدم تستم بعداز چندساعت مثل ماشما شد.پروژسترونم زدم پریود نشدم هنو هیچ دردیم ندارم

خدا کنه باردار باشیم  عزیزم  دیگه بی بی چک نزدی؟  

نه دیگه 

همسرمم اولش ذوق داشت هی میخرید الان دیگه جواب آزمایش و دید میگه ول کن دیگه باردار نیستی داری خودتو اذیت میکنی

عزیزم امیدوارم که شما هم باردار باشی و اگه بودی حتما خبرشو بهم بده

سلام چطوری 

چه خبر ازمایشتو گرفتی

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋