2777
2789

این مثبت بود یا منفی؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲
وای نمیدونم چرا شایدم زود ازمایش دادیم  من اخه خیلی علائمش هم دارم دقیقا سر پسرمم همین علائم و ...

علاعمت چیه؟

💢💢💢باردار نیستم تیکر بارداری زدم که بعداز تمام شدن تیکرباردار باشم🥰.میشه برام دعااااکنین اگه اینبار باردارشدم بچم سالم باشه🙏ان شالله خداااااوند به تموم منتظراااااا بچه سالم وصالح ببخشه🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم ولی ازمایشم فعلا منفی شد

من ۱۱ روز گذشته ازموعدم تستم بعداز چندساعت مثل ماشما شد.پروژسترونم زدم پریود نشدم هنو هیچ دردیم ندارم

خدا کنه باردار باشیم  عزیزم  دیگه بی بی چک نزدی؟  

نه دیگه 

همسرمم اولش ذوق داشت هی میخرید الان دیگه جواب آزمایش و دید میگه ول کن دیگه باردار نیستی داری خودتو اذیت میکنی

عزیزم امیدوارم که شما هم باردار باشی و اگه بودی حتما خبرشو بهم بده

سلام چطوری 

چه خبر ازمایشتو گرفتی

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋