2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من 25. هستم حساب میشه.خیییلی خوبه خیییلی برای منی که دیگه مادرشدم. 

اما پیشنهاد نمیکنم زیر 21 یا 22.لا اقل دست چپ وراست و تشخیص بده طرف بعد بره زیر کوهی از مشکلات

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
واااای چه زووود چند سالگی ازدواج کردین نگفتین پشیمونین یا نه ؟ الان چند سالتونه

الان ۱۷ سالمه 

زود ازدواج کردم پشیمونم نیستم

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 
من 25. هستم حساب میشه.خیییلی خوبه خیییلی برای منی که دیگه مادرشدم.  اما پیشنهاد نمیکنم زیر 21 ...

خیلی ام عالی به نظر منم ۲۵ سالگی بهترین سن مادر شدنه 

من چند روز دیگه میرم تو ۲۳ ولی با اینکه خیلی دوست دارم مادر شم خیلی میترسم که از پسش برنیام 

فدات الان 25 هستم اما 17 مامان شدم

خب پس ۱۷ مامان شدین 

من فکر کردم تو ۲۵ سالگی 

پس ینی به نسبت ۲۱ و ۲۲ ساله های جامعه ی الان میگین که مناسب نیست سنشون واسه مادر شدن ؟

خب پس ۱۷ مامان شدین  من فکر کردم تو ۲۵ سالگی  پس ینی به نسبت ۲۱ و ۲۲ ساله های جامعه ی ...

اره 17

صد در صد خوب نیس نظر من اینه،ادم تحت نظر دکتر باشه که مطمعن باشه بعد از چند وقت بچه خواست مشکلی نداشت باشه اونم الان با این غذاهای مصنوعی که ما میخوریم. اما همون 22.23.24 عالیه برای مادر شدن

اره 17 صد در صد خوب نیس نظر من اینه،ادم تحت نظر دکتر باشه که مطمعن باشه بعد از چند وقت بچه خواست مش ...

من خیلی نگرااااانم

ولی شوهرم اصلا اجازه نمیده تحت نظر دکتر بریم جلو 

میخوام واسه فروردین اقدام کنم ولی میگه هر وقت حامله شدی بد برو دکتر  یا اگه تا یک سال حامله نشدی اون موقع جا داره که بری

منم تخمدانام کیست سازه از این بابت خیلی نگرانم 

من خیلی نگرااااانم ولی شوهرم اصلا اجازه نمیده تحت نظر دکتر بریم جلو  میخوام واسه فروردین اقدا ...

حتما برو دکتر همون کیست خوب نیس. بگو برای معاینه میرم عفونت دارم اذیت میشم. الان بدونی مشکل چیه بهتره تا چند سال دیگه