2777
2789

اینایی ک ۱۷،۱۸ سالگی مادر میشن چطور درس میخونن؟؟؟

من۲۳ سالمه میگم زوده 

ولی از اینکه اختلاف سنی مادر و بچه کم باشه خیلی خوشم میاد😍

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
حتما برو دکتر همون کیست خوب نیس. بگو برای معاینه میرم عفونت دارم اذیت میشم. الان بدونی مشکل چیه بهتر ...

کیست و من تقریبا هر ماه دفع میکنم دکتری که زمان دختریم میرفتم میگفت تا بچه نیاری همین اشو و همین کاسه است تخمدانات کیست سازه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینایی ک ۱۷،۱۸ سالگی مادر میشن چطور درس میخونن؟؟؟ من۲۳ سالمه میگم زوده  ولی از اینکه اختلاف س ...

منکه به درس نرسیدم سال کنکورم ازدواج کردم کنکور دادم سراسری قبول نشدم ازاد اوردم که شوهرم اجازه نداد برم خواستم امسال کنکور انسانی بدم یکی دوماهم خوندم ولی دیدم واقعا حوصله ندارم و نتیجه ایم واسه مایی که قراره تو خونه بشینیمو بچه بزرگ کنیم نداره بی خیالش شدم گفتم برم همون بچه رو بیارم سنگین تره😂

یک سال و نیمه خانه دارم واقعااا دیگه یکنواخت شده واسم

نزدیک ۴ سالم هست که ازدواج کردم 

منکه به درس نرسیدم سال کنکورم ازدواج کردم کنکور دادم سراسری قبول نشدم ازاد اوردم که شوهرم اجازه نداد ...

من درسمو خوندم حالا مامانم گیر داده ارشدم بخون 

سال۴۰۱ تصمیم داریم اقدام کنیم برا بچه پس سخته ارشد بخونم.از طرفی مامانم میگه برو سرکار ولی من بخاطر اینکه حتما برم سر کار درس نخوندم ...

دوس دارم اگ بچه دار شدم خودم بزرگش کنم ن اینک بدم دست مامانم یا مادرشوهرم و خودمم برم سرکار

آخه برنامه ها دارم واسه بچم

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
من درسمو خوندم حالا مامانم گیر داده ارشدم بخون  سال۴۰۱ تصمیم داریم اقدام کنیم برا بچه پس سخته ...

به نظر میاد همسن من باشی عزیزم موفقیتت تا اینجا قابله تحسینه ولی از من میشنوی ارشد و بعدا هم میشه خوند حتی غیر حضوری الان برو تو کار بچه 😉

به نظر میاد همسن من باشی عزیزم موفقیتت تا اینجا قابله تحسینه ولی از من میشنوی ارشد و بعدا هم میشه خو ...

آره  قبول دارم

ان شاالله❤😘