❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
خب سواستفاده نمیکنن؟غریبه ها هم میتونن ببینن عکسو؟
همه میتونن ببینن من چند سال میزارم تا حالا کسی نگفته عکس تو دارم و فلان کلا هر کی میاد دایرکت در جا بلاک الان عادی شده خیلیا میزارن با حجاب و خوب باشه میخوان چیکار کنن
❤🙏🏻🙏🙏لطفا برای مامان شدنم صلوات بفرستین❤🙏🙏 🌱💙🌱گذشته هایت را ببخش زیرا آنان مثل کفش های کودکی ات نه تنها کوچیک شده اند بلکه تو را از برداشتن گام های بزرگ باز میدارند 🌱💙🌱قوی بودن انتخاب من نیست سبک زندگیمه😐💪 دختر زمستانی شاد و پر انرژی 😐💃💃💃
پیجت اگه شخصی باشه نه و البته اگه افراد قابل اعتماد تو پیجت باشن و غریبه نباشن
برای پروفایل گفت عزیزم همه میبینن پست هاش اگه خصوصی باشه کسایی که خودش قبول کنه میتونن ببینن پست هارو
من کلا عکسو فیلترم کردم گذاشتم ولی باز دلم آروم نگرفته وهمش میخوام برم برشدارم
خب اگه راحت نیستی نزار گل چیز مهمی نیست مهم آرامشته
معمولأ کسايی تو پیشنهادات میان که شمارتونو دارن یا شمارشونو دارین ولی غیر این بازم چن درصد احتمالش ه ...
فالوور مشترک داشته باشیم با کسی پس صددرصد نیست که پیشنهاد بشیم درسته؟مثلا من با یکی دوتا فالوور مشترک داریم ولی همو فالو نداریم اینطوری میخوام بدونم برای اون شخص پیشنهاد میشیم یا نه همون ک فالوورای مسترک باهاش دارم?