2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 46 پست
بدبختتر منم ۲۲ سالمه ۱۴ سالگی شوهرم دادن ب ی کسی ک اختلالات روحی جنسی داشت ۲۱ سالگی طلاق گرفتم با کل ...

مهم نیست چندبار جدا بشی و چی حرفی پشتت بزنن،مهم اینه یکبار به دنیا میای،بذار اونجور ک دوست داری زندگی کنی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

همه میگن باردار بشی خوب میشه چن مریضه ..واقا نمیدونم.من ک طلاق نمیخوام بگیرم ولی ی دلخوشی واسه خودم ...

همه میگن؟همون همه میدونی باعث بانی چه همه بچه طلاق شدن،بچه های با اعصابای داغون، پدرومادرای بحثی،طلاق عاطفی...

مهم نیست چندبار جدا بشی و چی حرفی پشتت بزنن،مهم اینه یکبار به دنیا میای،بذار اونجور ک دوست داری زندگ ...

اخه تو نمیدونی حرف این مردم تا مغز استخون ادمو میسوزنه..پدر آدمو درمیارن با دروغاشون..دهن کیو میتونم ببندم؟جلوی کی وایسم؟

اخه تو نمیدونی حرف این مردم تا مغز استخون ادمو میسوزنه..پدر آدمو درمیارن با دروغاشون..دهن کیو میتونم ...

من خوب میدونم حرف مردم یعنی چی،همه میدونیم و زجرشو کشیدیم،حساس به اثبات کردن خودت نباش،عزیزم مردم پشت خدا هم حرف میزنن یکی قبول داره یگی نداره،یکی دشمنی داره با خدا یکی رفاقت

بنده خدا که هیچی

اهمیتتو بده رو خودت،خودتو اکی کن،شوهرت الان تحت گوش به فرمان دیگرانه و یه سری حرفا میزنه بهت

اما تو وقتی باور نکنی و محل ندی

تیتر اخبار دیروز با امروز فرق میکنه

من خوب میدونم حرف مردم یعنی چی،همه میدونیم و زجرشو کشیدیم،حساس به اثبات کردن خودت نباش،عزیزم مردم پش ...

شوهرم نیست..خواستگارمه فقط این حرفا رو زدن بهش..اونم ترسیده میگ بین اینهمه ادم من چجوری باهات زندگی کنم فلان

شوهرم نیست..خواستگارمه فقط این حرفا رو زدن بهش..اونم ترسیده میگ بین اینهمه ادم من چجوری باهات زندگی ...

واااای اصلا اصلا اصلا ازدواج نکن

یه هیچ عنوان 

غم بخوری الان بهتر از اینه بری تو زندگی

چون سر هر مسله بهت شکاک میشه

حرفارو به روت میاره

و اونوقت هر روز میشکنی

شوهرم نیست..خواستگارمه فقط این حرفا رو زدن بهش..اونم ترسیده میگ بین اینهمه ادم من چجوری باهات زندگی ...

الان باورت نداره 

دیگرانو باور داره

فردا از کجا میدونی بازم باورت کنه یا نه

یه حرفی مادرش،خواهرش،پدرش،هر کسی از طبون تو بگه قطعا اونا رو باور داره و اینجا نقطه شروع دور شدنتون از همدیگس

بدبختتر منم ۲۲ سالمه ۱۴ سالگی شوهرم دادن ب ی کسی ک اختلالات روحی جنسی داشت ۲۱ سالگی طلاق گرفتم با کل ...

کلماتتو دوباره بخون

اصلا چند بار بخون

فکر کن من دارم بهت اینا رو میگم و این زندگی‌منه

متوجه میشی کجای کاری

۱ خیلی خودتو بهش چسبوندی در حدیکه فکر میکنه داری خودتو بهش میندازی

۲باور و اعتماد رکن اصلی زندگی ادماست

شک و حرف به گوش بودن اخرش جداییه

این بنده خدا هنوز هیچی نشده کشیده کنار پاشو

تو بهش‌چسبیدی هنوز؟؟؟!

وای اتفاقا چقد خوشبختی ک خدا هواتو داره نرفتی تو زندگی بعد اینا برات پیش بیاد

بنظرم سجده شکر کن

خدا داره بهت میگه این ادم شکاکه،گوش ب حرف دیگران میکنه،باورت نداره