2777
2789
عنوان

دلم گرفته

360 بازدید | 46 پست

دلم بچه میخواد خدا ی نظری ب زندگیم نمیکنه شوهرم بیکاره همش تو خودشه اصا بهن محل نمیده تو ی شهر غریبم ن باشگاه میذاره برم‌.ن با فامیلاش در ارتباطم جون همشون دو رو هستن

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعوا همیشه هست همونطور ک خوشی هست

من ۵ ساله ازش خوشی ندیدم هر کار دلش خداست کرد خیانت قمار تریاک مشروب ولی چون روسش داشتم پاش موندم الانم اصا محل نمیذاره

چرا ما زنا انقدر بدبختیم....

بدبختتر منم ۲۲ سالمه ۱۴ سالگی شوهرم دادن ب ی کسی ک اختلالات روحی جنسی داشت ۲۱ سالگی طلاق گرفتم با کلی بدبختی و تهشم کلی انگ چسبوندن بهم ک بچه دار نمیشد با پسر چت میکرد طلاقش دادیم..بعد طلاقم عاشق پسری شدم و وارد رابطه شدم باهاش خودمو ب هری دری زدم براش..رفتن ازم بد گفتن بهش دل زده شده ازم میگه من میدونسم این داستانا هست هیچوقت عاشقت نمیشدم ازت بدم میاد..قلبمو شکوند با حرفاش..حرفای مردمو قبول داره حرفا منو نع😔😔حالم خیلی بده خیلییی زیاد..مامانم همش نارحتی میکنه مبگه زندگی تو چرا اینجوریه چرا انقدر بدبختی..بخدا نمدونم چیکار کنم دیگه..خدا نمیبینه منو اصلا

من ۵ ساله ازش خوشی ندیدم هر کار دلش خداست کرد خیانت قمار تریاک مشروب ولی چون روسش داشتم پاش موندم ال ...

با این کلکسیون اصلا بفکر بچه نباش 

جالبه الانم ازش دلخوری بعد دنبال باردار شدن هستی؟؟؟😒😒😒

با این کلکسیون اصلا بفکر بچه نباش  جالبه الانم ازش دلخوری بعد دنبال باردار شدن هستی؟؟؟😒😒😒

همه میگن باردار بشی خوب میشه چن مریضه ..واقا نمیدونم.من ک طلاق نمیخوام بگیرم ولی ی دلخوشی واسه خودم میخوام