2777
2789
عنوان

بچه هایی که دوستای زیادی ندارین

160 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها خوبین

کسایی که هیچ دوستی ندارین دلیلتون چیه واسه این موضوع؟

من خودم با هر کی دوست شدم رابطه میه جوری خراب شد.اکثرا میگن رک و بداخلاقی و قطع رابطه کردن بقیه هم مشکلات دیگه. مشکل اصلیم اعتماد به نفس پایینم بوده شما دلیلتون چی بوده؟

من ضربه خوردم✌🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار پنج تا فوق صمیمی دارم

کیفیت مهمه نه کمیت

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من دوست زياد دارم ولي با 2 نفر صميمي ام 

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 
خیلی زیاده

نه اتفاقا کمه

تو دوستام هستن کسایی که یه تریلی دوست دارن با همه هم در ارتباط 

آدم گیج میشه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میدونی وقتی فک میکنم هر کی منو میشناسه یه جور ازم بدش میاد.اعتمادبه نفسمو کامل از دست دادم

اوهوم منم مث تو با کسیم رفت و امد نداریم با کسیم دوست نیستم نمیدونم چجوری رفتار کنم