2789

هیچی

گرایشش هست(اگر تایید شده)

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب داشته باشه ، ب من مربوط نيست ك.

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
قطع رابطه می کنید حتی اگر خیلی براتون عزیز باشه

اگه رو زندگیم تاثیر بذاره آره ولی اگه نداشته باشه خب نه قطع رابطه نمیکنم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
یعنی چی هیچی  واقعا می تونید با همچین آدمی رفاقت کنید  به همین راحتی گرایشش هست

اره میتونم 

اگر قراره رفیقش باشم یعنی با گرایشش کنار میام

همینطور که اون گرایش شما که به جنس مذکر هست،کنار میاد

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
اره میتونم  اگر قراره رفیقش باشم یعنی با گرایشش کنار میام همینطور که اون گرایش شما که به جنس ...

گرایش به جنس مذکر طبیعی هست و منم با جنس مذکر رابطه ندارم 

و از همه بدتر اینکه با افتخار میگه 

نمی تونم باهاش بمونم نه می تونم فراموشش کنم از طرفی هم نگرانش هستم

بعدم خانم هم با پسر هم دختر رابطه داره

اگه رو زندگیم تاثیر بذاره آره ولی اگه نداشته باشه خب نه قطع رابطه نمیکنم 

نه تاثیر روم نداره 

ولی نمی تونم ببینم رفیقی که من این قدر دوسش دارم 

این قدر کثیف و چندشه 😢

گرایش به جنس مذکر طبیعی هست و منم با جنس مذکر رابطه ندارم  و از همه بدتر اینکه با افتخار میگه& ...

گرایش شما طبیعی هست

گرایش دوستتون هم طبیعی هست 

اول اطلاعاتتون رو در این مورد بالا ببرید که بتونید درکش کنید

گرایش شما طبیعی هست گرایش دوستتون هم طبیعی هست  اول اطلاعاتتون رو در این مورد بالا ببرید که ب ...

طبیعی نیست بعدم من به جنس مخالف گرایش داشته باشم نمیام رابطه برقرار کنم بعدم با افتخار بگم