2777
2789
گرایش به جنس مخالف در همه هست لطفاً چرت و پرت نگید

اول که احترام خودتون رو نگه دارید

وقتی انقدر سواد ندارید که از جامعه امروز خبر داشته باشید و یکم طبیعت انسان رو مطالعه نکردید 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه تاثیر روم نداره  ولی نمی تونم ببینم رفیقی که من این قدر دوسش دارم  این قدر کثیف و چند ...

خب بشین فک کن 

ببین من یکی از دوستای صمیمیم خیییییلی با پسرا رابطه داشت رومن تاثیر نداشت اما کسی میدیدمون میگفتن آره این دوتا مث همن و...

برخلاف میل باطنیم رابطمو خیییلی کم کردم درحدی که سالی یکی دودفه شاید حرف بزنیم 

هرکاری که احساس میکنی درسته انجام بده 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اول که احترام خودتون رو نگه دارید وقتی انقدر سواد ندارید که از جامعه امروز خبر داشته باشید و یکم طب ...

لابد شما مطالعه کردی 

گرایش داره 

می تونه رابطه جنسی نگیره بعدم بیاد تو جمع بگه

خب بشین فک کن  ببین من یکی از دوستای صمیمیم خیییییلی با پسرا رابطه داشت رومن تاثیر نداشت اما ک ...

😢اره خب اینم هست 

از طرفی من دوسش دارم اینکه بفهمم چی کار می کنه عذابم میده

😢اره خب اینم هست  از طرفی من دوسش دارم اینکه بفهمم چی کار می کنه عذابم میده

درکت میکنم عزیزم ولی اگه چندشت میشه ادامه نده اگه هم دوسش داری میتونی بپذیری خب باهاش دوست باش😘❤

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
درکت میکنم عزیزم ولی اگه چندشت میشه ادامه نده اگه هم دوسش داری میتونی بپذیری خب باهاش دوست باش😘❤

هم دوسش دارم هم چندشم میشه ازش 😢 نگرانشم هستم با این کارا به کجا می خواد برسه 😢

ولی باهاش قطع رابطه می کنم😢

هم دوسش دارم هم چندشم میشه ازش 😢 نگرانشم هستم با این کارا به کجا می خواد برسه 😢 ولی باهاش قطع راب ...

هرطور که خودت صلاح میدونی عزیزم ان شاء الله خدا کمکش کنه توام براش دعا کن❤