2777
2789

من قدم ۱۶۹هست بعد ۶۰کیلو هستم 

اون قدش ۱۶۰هست ۸۰کیلوعه طبیعتا توده چربی توی شکم ران باسن پهلو پخش میشه همش میزنه به تخته میگه ماشاالله هیکل من زنانه ست باسن دارم تو انگار چوب خشکی باسن نداری 

زن باید باسن داشته باشه مردم میمیرن برای باسن میرن پول میدن تزریق میکنن

راستش من اصلا برام چیز مهمی نیست بهشم توجه نکردم این چرا همش پز میده خب ۲۰کیلو اضافه وزن داره طبیعیه حداقل ۵کیلوش بره پایین تنه و چاق نشون بده کلی هم شکم پهلو داره راست میگفت باسن خالی میداشت بدون شکم پهلو 

یه جور تعریف میکنه انگار مدال المپیادی یا نخبگی داره

رفیقت منو ببینه چی میگه😂😂😂😐۴۳ کیلوعم

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم مثل دوستت از اندام خودت تعریف کن و پزشو پیشش بدی

تو از شکم کوچکترت تعریف کن

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

اون هنوز عمق فاجعه رو درک نکرده وقتی شلوارهای مورد علاقش گیر نیومد بگو اینعاقبت چربی زیاده😂

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا