2777
2789
عنوان

چه رنگ مویی ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
تبریز ...فقط رنگ منظورم بودا

من تهرانم.خوش به حالتون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ؟؟چون اونجا گرون میگیرن 🤔

اره بابا زنه موهان تا کتف بود اردیبهشت از من ۳۸۰ گرفت دکوکرم خودم دوبار زدم فقط رنگ خالی گذاشت رو سرم موهام سوخت خودن دکوکرم کردم سالم بود اونم دوبار ولی یه رنگی گذاشت سشوار گرفت و کیسه گذاشت ۱ساعت و نیم رنگ موند موهام سوخت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اره بابا زنه موهان تا کتف بود اردیبهشت از من ۳۸۰ گرفت دکوکرم خودم دوبار زدم فقط رنگ خالی گذاشت رو سر ...

عجب ... اینجایی که من میرم جای متوسط هست ..من حالا فکر میکردم گرون حساب کرده 🤦🏻‍♀️

ببین من خودم تصمیم دارم پایین موهامو رنگ کنم اونم فقط قسمت جلو موهای بلندتو حیف نکن،طبیعی بودنشو از ...

اخه دلم تغییر میخواد خودشم تازه عروسم فقط یبار قهوه‌ای تیره گذاشتم که فقط یکم تغییر کرد .🥲