سلام ..میخوام برا عید موهامو رنگ کنم (لایت یا مش یا ..)تفاوتشونو نمیدونم 😬🙈...قبلا یبار رنگ قهوه ای تیره گذاشتم و چون اولین بارم بود خوب نگرفت ...رنگ پوستم گندمیه موهامم صااااف و بلنده تا پایین کمرم .....چه رنگی خوب میشه برام ؟؟؟؟؟؟؟و اینکه به نظرتون قیمتش چند میشه ؟
من خواستم دکلره بشه و رنگ بنفش بزارن موهام مسرونه گفت ۳۵۰ تا ۴۳۰ حجم کمه اونم کجا ارایشگاه تو کوچه مغازه ارایشگاه .مش با فویل مشت روشن تر از رنگ موهات باشه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم