2777
2789
عنوان

چه رنگ مویی ؟؟؟

179 بازدید | 27 پست

سلام ..می‌خوام برا عید موهامو رنگ کنم (لایت یا مش یا ..)تفاوتشونو نمی‌دونم 😬🙈...قبلا یبار رنگ قهوه ای تیره گذاشتم و چون اولین بارم بود خوب نگرفت ...رنگ پوستم گندمیه موهامم صااااف و بلنده تا پایین کمرم .....چه رنگی خوب میشه برام ؟؟؟؟؟؟؟و اینکه به نظرتون قیمتش چند میشه ؟

منم تصمیم دارم لایت کنم انقد عکس ذخیره کردم 🤣🤣اگه جای خیییییلی خوب و معروف بری 3 4 تومن میشه 

من جای متوسط تو محله خودمون دارم میرم 1 تومن 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواستم دکلره بشه و رنگ بنفش بزارن  موهام مسرونه گفت ۳۵۰ تا ۴۳۰ حجم کمه اونم کجا ارایشگاه تو کوچه مغازه ارایشگاه .مش با فویل مشت روشن تر از رنگ موهات باشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
منم تصمیم دارم لایت کنم انقد عکس ذخیره کردم 🤣🤣اگه جای خیییییلی خوب و معروف بری 3 4 تومن میشه  ...

چند تا عکس خوشگل برا منم بفرست 😬😅 حالا جاشو در نظر نگرفتم ببینم کجا برم ...من دو تومن در نظر گرفتم 😐

من برا رنگ ۲۵۰گرفت 

کجایی؟

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم