2777
2789
عنوان

لباس عقد 💜💕

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 84 پست
اینم قشنگه من قد و هیکلم اینجوریه میخوام همچین چیزی بدوزم

راستش نپسندیدم پشتش یه جوریه با جلوش نمیخونه تو همین سبک خوشگلترش خیلیه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

اين ديگه برا عروسي و عقد خوبه نه فقط عقد تنها 

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وااای خیلی خوشکله مبارکت باشه من سیوش میکنم با اجازت برای تالار واقعا شیکه

فدات شم ایشالله سفید بخت بشی حتما سیو کن خوشحال میشم ازینکه سلیقمون یکیه 😍

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
اين ديگه برا عروسي و عقد خوبه نه فقط عقد تنها 

ن راستش عقد ما تو تالاره و احتمالا یک یا دوسال بعدش عروسی بگیریم میخوام ی چیزی بپوشم دهن همه باز بمونه😁

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
چرا گلم فردا برا عروسیت هر چی بپوشی زیاد تغییری نمیکنی 

فک کنم بعد یکی دوسال ک عروسیمه همه یادشون بره عقدم چ شکلی بودم 😂

میتونی همینو ولی رنگیشو بپوشی سفید نه

ن ن رنگی نمیخوام چون تو تالار همه رنگی میپوشن 

راستش نپسندیدم پشتش یه جوریه با جلوش نمیخونه تو همین سبک خوشگلترش خیلیه

اره باید پشت و جلوش رو تغییر بدم اتفاقا منم ازینجاش زیاد خوشم نیومد

حثتیتثکثثننیکززمچثچثگسکطنثحخثکیویحثمثکیینجثین😎کاربر قدیمی با افتخار تعلیقی