2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

185 بازدید | 21 پست

دو هفته پیش بزرگترین اشتباه عمرم رو کردم و رفتم روانپزشک برای افسردگی شدیدم دوتا دارو گرفتم حالا زندگیم نابود شده دگ هیچ کار نمیتونم بکنم دارم شغلمو از دست میدم حالتهای وحشتناکی دارم دکترمم میگه همه ی اینا طبیعیه و قرصارو قطع نکنداما من دائم دارم بدتر میشم چیکار کنم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترت هم تجربه داره هم علم ،اگه پیش دکتر مطمئن و باسوادی رفتی صبور باش

داروی اعصاب همینه طول میکشه تا جواب بده

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
دکترت هم تجربه داره هم علم ،اگه پیش دکتر مطمئن و باسوادی رفتی صبور باش داروی اعصاب همینه طول میکشه ...

دقیفا پیش دکتر معروف و با سوادی رفتم اما حالم به شدت بده اصلا شرایط برام قابل تحمل نیست زندگیم داره نابود میشه احساس میکنم داروها بهم نساخته

اریپیپرازول و سیتالوپرام س شبانهدروز نتونستم بخابم با مصرف اینا دکتر برام لورازپام م پروپرانولم نوش ...

عزیزم دکتر اعصاب خیلی مهمه ک پیش دکتر خوبی بری

من این قرصارو نمیشناسم انا قرص اعصاب باید خوابتو راحت تر کنه ن تداخل اینجاد کنه بنظرم بگرد ی دکتر ک بقیه ازش رضایت بالایی دارن پیدا کن و دکترتو عوض کن این دکتر هر بار میخواد ب قرصات اضاف کنه دکتر خوب با کمترین قرص بیمارو کنترل میکنه

دقیفا پیش دکتر معروف و با سوادی رفتم اما حالم به شدت بده اصلا شرایط برام قابل تحمل نیست زندگیم داره ...

شما دوقطبی داشتید؟یا مثلا حالتون به شدت متغیر بود؟

پیش یه دکتر دیگه هم برید

تو سایت نوبت دات آی آر لیست پزشک های هرشهر رو میاره نظرات مردم رو بخونید هرکدوم رضایت بیشتری داشتن برید پیشش

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
شما دوقطبی داشتید؟یا مثلا حالتون به شدت متغیر بود؟ پیش یه دکتر دیگه هم برید تو سایت نوبت دات آی آر ...

بیشتر مشکلم افسردگی بود و کمی هم مودی بودم اریپیپرازول برای مودی بودنم تجویز شد علائمی شبیه دو قطبی داشتم اما تشخیص دکتر دوقطبی نبود