2777
2789
خوش رنگ و خوشمزه مث رب خونگیه. ۶۰ تومن

حجمش چقدره ک ۶۰ تومن 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  
عالیه  نمیدونم 😕 شوهرم ۵ کیلویی میگیره ...میریزم تو شیشه  آره روشن و سرخش کنی روشن ترم ...

شیشه کوچیک بگیرک تست کنم

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کپک زدن هیچ ربی زود یا دیر نیست اگر رعایت نکنی بهترین رب هم کپک میزنه اگر رعایت کنی کپک نمیزنه  ...

عزیزم ربطی ب رعایت کردن نداره. من دوتا رب گرفتم یکیش روژین بود، اون یکی یه اسم مردونه داشت،زود کپک زدن حتی یک سوم رب هم مصرف نشد. اما اسپادانا و طبیعت استفاده میکنم با اینکه یک کیلو نیم هستن به هیچ وجه تا به حال کپک نزدن. درضمن قاشق خیس و روغنی و اینجور چیزام نمیزنم تو رب هیچوقت

آها درسته ممنون. رعایت کردن یعنی درشو سفت و محکم بذارم دیگه؟ 😅

نه 

مثلا قاشق تمیز باشه(حتی خیس هم نباشه)

یا تو هوای گرم نباشه

یا یه عمر ته یخچال نباشه 

درش هم روش باید بزاری(کلا هوا نرسه بهش بهتره )

چیزی توی رب نیفته 

و....

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
 عزیزم ربطی ب رعایت کردن نداره. من دوتا رب گرفتم یکیش روژین بود، اون یکی یه اسم مردونه داشت،زود ...

نمیدونم واقعا

من الان دو ساله روژین استفاده میکنم تا الان ندیدم حتی یبار کپک بزنه

عزیزم ربطی ب رعایت کردن نداره. من دوتا رب گرفتم یکیش روژین بود، اون یکی یه اسم مردونه داشت،زود ...

البته ممکنم هست ربی که شما خریدید مشکل داشته مثلاممکنه جاییش سوراخ بوده باشه و بعد از یه مدتم که شما خریدیدش کپک زده 

چون اگر قرار بود مشکل از رب باشه همه تولیدات شرکت مشکل داشتن نه فقط مال شما 

نمیدونم واقعا من الان دو ساله روژین استفاده میکنم تا الان ندیدم حتی یبار کپک بزنه

شانس من بوده پس شوهرم با باکس میخره. همه رو پس دادم. رب سحر هم خریدم باز اونجوری بود‌. الان ۳ ساله فقط اسپادانا مصرف میکنم. چون من آلرژی دارم رو کپک و اینجور چیزا خیلی حساسم. 

من امروزشاهسوندخریدم نمیدونم خوبه یانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شانس من بوده پس شوهرم با باکس میخره. همه رو پس دادم. رب سحر هم خریدم باز اونجوری بود‌. الان ۳ ...

نمیدونم والا 

چون اگر مشکل از رب بوده همه مشتریا باید مشکل میداشتن

ممکنه رب تاریخ گذشته باشه و تاریخ جدید روش زده باشن یا هزارو یک احتمال دیگه

تا وقتی یه مشکل فراگیر نباشه نمیشه به محصول ربطش داد

البته ممکنم هست ربی که شما خریدید مشکل داشته مثلاممکنه جاییش سوراخ بوده باشه و بعد از یه مدتم که شما ...

نه سوراخ نبود. چون فقط شیشه ای میخرم. فقط یدونه شو باز کردم یه بار مصرف کردم دفعه بعد دیدم روی شیشه ش کپ زده از داخل ریختم دور. دیگه بقیه رو امتحان نکردم پس دادم. شایدم فقط اون یدونه شیشه ش مشکلی چیزی داشته نمیدونم. اما درمورد رب سحر مطمئنم ک زود کپک میزنه. چون دو بار پشت سر هم ریختم بیرون.همه ش هم رنگه. البته اونو بخاطر شیشه ش گرفته بودم ک توش ترشی بزارم 😁 شیشه ش قشنگ بود

نمیدونم والا  چون اگر مشکل از رب بوده همه مشتریا باید مشکل میداشتن ممکنه رب تاریخ گذشته باشه ...

شاید ب قول شما تاریخ جدید زدن روش،ک اگه اینطوره واقعا گناهه واسه آدمهایی مث من ک رب تازه هم براش خوب نیست چ برسه کهنه.

شاید ب قول شما تاریخ جدید زدن روش،ک اگه اینطوره واقعا گناهه واسه آدمهایی مث من ک رب تازه هم بر ...

انقدر ازین ادما زیاده که نگو 

من چند بار سر این کارا مسموم شدم ولی ادم چی بگه 

فروشنده بدبختم تخصیر نداره اون که خبر نداره

یارو ربو احتکار میکنه وقتی تاریخ گذشت پخش میکنه با یه تاریخ جدید

انقدر ازین ادما زیاده که نگو  من چند بار سر این کارا مسموم شدم ولی ادم چی بگه  فروشنده ب ...

کاش فقط این بود. این همه گوشت اسب و خر میارن به جای گوشت گاو میفروشن. من هر دفعه تو کانال و اخبار میشنوم تنم میلرزه