بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کپک زدن هیچ ربی زود یا دیر نیست اگر رعایت نکنی بهترین رب هم کپک میزنه اگر رعایت کنی کپک نمیزنه ...
عزیزم ربطی ب رعایت کردن نداره. من دوتا رب گرفتم یکیش روژین بود، اون یکی یه اسم مردونه داشت،زود کپک زدن حتی یک سوم رب هم مصرف نشد. اما اسپادانا و طبیعت استفاده میکنم با اینکه یک کیلو نیم هستن به هیچ وجه تا به حال کپک نزدن. درضمن قاشق خیس و روغنی و اینجور چیزام نمیزنم تو رب هیچوقت
نمیدونم واقعا من الان دو ساله روژین استفاده میکنم تا الان ندیدم حتی یبار کپک بزنه
شانس من بوده پس شوهرم با باکس میخره. همه رو پس دادم. رب سحر هم خریدم باز اونجوری بود. الان ۳ ساله فقط اسپادانا مصرف میکنم. چون من آلرژی دارم رو کپک و اینجور چیزا خیلی حساسم.
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
البته ممکنم هست ربی که شما خریدید مشکل داشته مثلاممکنه جاییش سوراخ بوده باشه و بعد از یه مدتم که شما ...
نه سوراخ نبود. چون فقط شیشه ای میخرم. فقط یدونه شو باز کردم یه بار مصرف کردم دفعه بعد دیدم روی شیشه ش کپ زده از داخل ریختم دور. دیگه بقیه رو امتحان نکردم پس دادم. شایدم فقط اون یدونه شیشه ش مشکلی چیزی داشته نمیدونم. اما درمورد رب سحر مطمئنم ک زود کپک میزنه. چون دو بار پشت سر هم ریختم بیرون.همه ش هم رنگه. البته اونو بخاطر شیشه ش گرفته بودم ک توش ترشی بزارم 😁 شیشه ش قشنگ بود