2777
2789
ن لایت دودی  بعد مگه پر کلاغی ب پایه میرسه برا لایت کردن؟؟  موهای خودم خرماییه دوس دارم ...

منم میخام برا زایماتم موهامو رنگ کنم اصلا سردرنمیارم 

موهام روشنه میخام نسکافه ای یا زیتونی کنم 

چ شماره ای بخرم درحد صفرم

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️مال من افتضاح بودش انقد ک رفتم دستشویی و آمدم اون مایع رو خوردم

عزیییزم اره شنیده بودم خیلی سخته

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
منم میخام برا زایماتم موهامو رنگ کنم اصلا سردرنمیارم  موهام روشنه میخام نسکافه ای یا زیتونی کن ...

والا منم زیاد سر در نمیارم 

ولی اگه کردی این رنگ و ک من می‌خوام بزار خیلی قشنگ میشه

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

چه عجیب دوستان میگن آبی و بنفش🤔

منظورتون همون  یاسیه؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
والا منم زیاد سر در نمیارم  ولی اگه کردی این رنگ و ک من می‌خوام بزار خیلی قشنگ میشه

عکسشو داری

ن لایت دودی  بعد مگه پر کلاغی ب پایه میرسه برا لایت کردن؟؟  موهای خودم خرماییه دوس دارم ...

فکر نمیکنم بگیره ها ولی بازم سوال کن 

من یه سری خودم موهامو پرکلاغی ساده کردم 

رفتم دکوپاژ کردم تا رنگ پاک شد 😂

بعدش هم خیلی زیاد زبر شد موهام کراتین کردم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
فکر نمیکنم بگیره ها ولی بازم سوال کن  من یه سری خودم موهامو پرکلاغی ساده کردم  رفتم دکوپ ...

اره خودمم تعجب کردم 

ولی خوب اینجا تو ایران هر آرایشگاهی بری رنگ موهات میشه زرد عقدی😑😑😑😑😑 

ترکیه رو نمیدونم

اره خودمم تعجب کردم  ولی خوب اینجا تو ایران هر آرایشگاهی بری رنگ موهات میشه زرد عقدی😑😑😑😑😑 ...

اینجا زر عقدی کمتره 😂 

بیشتر اینجا موها رنگ قهوه ای 

یا فانتزی یا کلا موهاشون دست نزدن طبیعیه

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
اینجا زر عقدی کمتره 😂  بیشتر اینجا موها رنگ قهوه ای  یا فانتزی یا کلا موهاشون دست نزدن ...

بخدا اینجا هر کاری کنی ته ته تهش زرد عقدی میشه🤦🏼‍♀️ 

دوس دارم تنوع شه برام الان خرماییه موهای خودمه صورتممم سفید بنظرت قشنگن میشه رو موهای خودم لایت دودی در بیارم

بخدا اینجا هر کاری کنی ته ته تهش زرد عقدی میشه🤦🏼‍♀️  دوس دارم تنوع شه برام الان خرماییه موها ...

نمی‌دونم یه سرچ کن 

ببین موهات تو چه تمی هست و دودی روش چه جوری میشه 

همه چی میاد دستت 

من شرابی هم دوست دارم 😂

نمی‌دونم یه سرچ کن  ببین موهات تو چه تمی هست و دودی روش چه جوری میشه  همه چی میاد دستت&n ...

شرابی هم قشنگعهع 

الان ۴ساله رنگ نزاشتم میترسم بزارم خراب در بیاد🤦🏼‍♀️

شرابی هم قشنگعهع  الان ۴ساله رنگ نزاشتم میترسم بزارم خراب در بیاد🤦🏼‍♀️

نترس برو پیش یه کاربلد که موهاتو هم خراب نکنه

من چندسال مدل عروس بودم موهامو انواع رنگ ها میزد

قهوه ای پررنگ 

کمرنگ 

مشکی 

بلوند 

لایت 

الان که فکرشو میکنم خوب موهام قوی بوده که اینقدر رنگ میزد آخ نگفته😂😂

زیباست👍👍