ن لایت دودی بعد مگه پر کلاغی ب پایه میرسه برا لایت کردن؟؟ موهای خودم خرماییه دوس دارم ...
منم میخام برا زایماتم موهامو رنگ کنم اصلا سردرنمیارم
موهام روشنه میخام نسکافه ای یا زیتونی کنم
چ شماره ای بخرم درحد صفرم
فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️مال من افتضاح بودش انقد ک رفتم دستشویی و آمدم اون مایع رو خوردم
عزیییزم اره شنیده بودم خیلی سخته
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شددر تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨👩👧
والا منم زیاد سر در نمیارم ولی اگه کردی این رنگ و ک من میخوام بزار خیلی قشنگ میشه
عکسشو داری
1
5
10
15
20
25
30
35
40