2777
2789
عنوان

ماینر

3278 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 

کسی میدونه صدای ماینر چجور صداییه؟ 

اخه ما از صداهایی ک از خونه ی همسایه بالایی میاد خیلی داریم اذیت میشیم . امشب پدرم گفت شاید تو کار رمز ارزن ولی خب نمیدونیم دستگاهش چجور صدایی داره😞

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونم چجور صدایی داره ،ولی بعضیاش کولر و خنک کننده های دائمی میخوان ،کسایی که دارن مصرف برقشون خیلی بالا میره یا بعضیا کابل برق دزدی میکشن ،بعدم اگه بفهمن هم ماینرا رو میبرن اگه بدون مجوز باشه که کلا پس نمیدن هم اداره برق یه جریمه تپل براشون میبنده 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بعدم یه روش راحت برو در خونشون رو بزن بگو از خونتون صدا میاد اذیت میشیم رعایت کنید 

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
صدای کولر نمیاد؟ 

والا همیشه شبا بچشون ک ۴ سالش ایناس عین اسب میدوه و میره رو مخ 

بعد بعضی وقتا یهو صداهای بلندی ام میومد از خونشون ک دقت نکردم چیه ولی دیشب انگار صدای چرخ خیاطی میومد . بچه هه ام انقد دوید من رفتم در خونشون بی احترامی کرد آقاهه حرفمون شد . ولی دیشب صدا خیلی بود امشب سکوت سکوته تعجب میکنم . بچه اگر واقعا کنترل نمیشه امشب چرا ساکته 

میگم شاید خودشون میگن بدوه بهش😑 ک صدای دستگاه نیاد

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
والا همیشه شبا بچشون ک ۴ سالش ایناس عین اسب میدوه و میره رو مخ  بعد بعضی وقتا یهو صداهای بلندی ...

احتمالا صدای اسباب بازی یا دوچرخه یا ماشین شارژی بچس

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
بعدم یه روش راحت برو در خونشون رو بزن بگو از خونتون صدا میاد اذیت میشیم رعایت کنید 

یبار خیلی وقت پیش رفتم 

یبتر مادرم رفته 

یبار پدرم 

دیشبم بعد مدتها صبرم سر اومد رفتم اقاهه خیلی بی احترامی کرد اعصابم خورد شد حتی گریه کردم ولی امشب صدا نمیاد 

والا همیشه شبا بچشون ک ۴ سالش ایناس عین اسب میدوه و میره رو مخ  بعد بعضی وقتا یهو صداهای بلندی ...

اگه دستگاه داشته باشن که ۲۴ ساعته معمولا میذارن کار کنه یک ساعت و دو ساعت که فایده نداره مگه بچه میتونه چقدر بدوه که صدای اونو پوشش بده 

الان فقط خدا خدا میکنم ماینر داشته باشن ک شکایت کنم راحت بشم چون احترام و زبون خوش سرشون نشد 

منم واقعا ادمی نیستم زود شکایت کنم ولی صدای پا خیلی مضطربم میکنه بارها از خواب پریدم . و بعضی شبا ک خودم حالم خوب نیست خیلی فشار بیشتر میشه روم 

یبار خیلی وقت پیش رفتم  یبتر مادرم رفته  یبار پدرم  دیشبم بعد مدتها صبرم سر اومد ر ...

خوب دیگه دیشب رفتی امشب ساکتن تا دو سه روز رعایت میکنند

از هفته دیگه دوباره شروع میکنن😅 اما خوب به بچه چهار سال هم نمیشه دائم گفت ندو بشین تکون نخور انشالله همه خونه شخصی داشته باشن 

اگه دستگاه داشته باشن که ۲۴ ساعته معمولا میذارن کار کنه یک ساعت و دو ساعت که فایده نداره مگه بچه میت ...

باور کن بچه ۲۴ ساعت میدوه😑 مام تعجب میکنیم حتی بابام یه وقتایی میگه بابا این اصلا نمیتونه بچه باشه ولی تا میری جلو درشون یه بچه کوچولو نشون میدن دهنتو ببند 

عذرخواهی ام ک اصلااا . دریع از ذره ای شعور . طلبکارم میشن 

باور کن بچه ۲۴ ساعت میدوه😑 مام تعجب میکنیم حتی بابام یه وقتایی میگه بابا این اصلا نمیتونه بچه باشه ...

شاید تو خونه گوسفند نگه میدارن 😂😂😂😂 اخه ۲۴ ساعته که نمیشه 

خوب دیگه دیشب رفتی امشب ساکتن تا دو سه روز رعایت میکنند از هفته دیگه دوباره شروع میکنن😅 اما خوب به ...

کاش اخه یبار شرمنده باشن😑 مام بچه همونقدی داریم هروقت همسایه پایینی رو ببینیم ازش عذدخواهی میکنیم میگیم ببخشیدا شاید اذیت شده باشید 

ولی اینا اتفاقا دیشب ک من رفتم بدتر کردن .خانومه گفت خونه نخریدیم به شما جواب پس بدیم بیخود کردی اومدی جلوی درمون . 

الهی آمین😔