2777
2789
@درستمیشه @سیناور @sami9092 @zfdhrb @افسونگران

سلام با اینکه اسم قطعه رو نمیدونم اما مثل همیشه عالی بود واقعا خیلی زیبا ممنون که صدام کردید 🌹🙏🙏🙏🌹

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنونم . چه حسی داشت؟

اولش ک گوش دادم فکر میکردم یکنواخته وخسته کننده س ولی بعدش خیلی عالی بود

اما بطور مثال بخوام از باب حس تعریفش کنم میتونم بگم مثل کسی ک خیلی دلش گرفته باشه وب خاطرات دوری فکر میکرده اینو نواخته

آرامش وفکر داشت برای من🌱

اولش ک گوش دادم فکر میکردم یکنواخته وخسته کننده س ولی بعدش خیلی عالی بود اما بطور مثال بخوام از باب ...

چه تعریف قشنگی کردید دقیقا همین حس ها رو داره

سازنده این قطعه بخاطر دوری و خاطرات قبلی اینو ساخته در پس پرده آرامش و فضا و ...

... این قطعه خیلی معروفیه برای یه فیلم هست

سلام، ممنووونم اگه یکم دقت کنید شاید بشناسید خیلی معروفه

من زیاد اهل موسیقی بیکلام نیستم برای همین نمیشناسم و کارای شما واقعا زیباست اونا رو دانلود میکنم و گوش میدم اولین موسیقی های بیکلام من😂😂

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

اولش ک گوش دادم فکر میکردم یکنواخته وخسته کننده س ولی بعدش خیلی عالی بود اما بطور مثال بخوام از باب ...

اره این آهنگ احساسات نقش اول فیلم رو توصیف میکنه

عاشق خدام #خودم#خانوادم#زندگی#خوبیها#میشه برای سلامتی پدرومادرم صلوات بفرستید