2777
2789
عنوان

چیکارکنم؟خودکشی؟

1129 بازدید | 21 پست

سلام...من دوماهه عروسی کردم خیلی مشکل دارم با همسرم انگار اصلا منو دوس نداره دیگه خیلی ازش دلسرد شدم منم دیگه دوسش ندارم راستش.....هرشب از دستش گریه میکنم حتی وقتی خونه مامانمم.....دیگه خسته شدم به نظرتون خودکشی راه بدیه؟زندگیو برام جهنم کرده هیچی اونطوری که خواستم نشد هیچییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من هر اتفاقی افتاد خودکشی نکن چون بدترین راهه. زندگی خیلی سخته اما میون هر ۱۰۰روزش که دو روز خوب داره...حیفه یبار زندگی رو تلخ کنیم .یروزایی به این حرفت میخندی

به نظرت خودکشی چه مشکلی رو حل میکنه

آدم اگه قوی باشه به جای پاک کردن صورت مسئله مشکلش رو حل میکنه

تو خانواده کی از همه باتجربه تر و معتمد تره

خواهری مادری کسی که بتونی رو کمکش حساب کنی باهاش راجع به مشکلاتت صحبت کن و راه حل بخواه

و بهتر اینکه حتما به مشاور مراجعه کنی

کلا اول زندگی و شروع زندگی همیشه با مشکلات زیادی همراهه

بنظر من هر اتفاقی افتاد خودکشی نکن چون بدترین راهه. زندگی خیلی سخته اما میون هر ۱۰۰روزش که دو روز خو ...

بخدا هیچوقت نمیخندم انگار مُردم دیگه هیچ حسی ندارم نه خوشی نه خوشحالی و ذوق فقط میخوام راحت شم از این زندگی نکبتم

اصلا نمیفهممش خیلی ازش ناامید شدم دیگه بهش حسی ندارم😔

منو محمد اوایل زندگی مشکل داشتیم

الان دیگه درست شده

شماهم درست میشه نگران نباش

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
به نظرت خودکشی چه مشکلی رو حل میکنه آدم اگه قوی باشه به جای پاک کردن صورت مسئله مشکلش رو حل میکنه ...

من به هیچکی نگفتم مشکل دارم تو زندگیم با شوهرم دردودل کردم چوبشم خوردم همیشه یه کاری کرده به غلط کردن افتادم که بعضی حرفارو بهش زدم...نمیخوام کسیو ناراحت کنم همه فکر میکنن زندگیم خوبه.دارم نابودمیشم فقط حس میکنم بمیرم راحت میشم از همه چی دیگه نمیکشم

من به هیچکی نگفتم مشکل دارم تو زندگیم با شوهرم دردودل کردم چوبشم خوردم همیشه یه کاری کرده به غلط کرد ...

عزیزم گاهی اوقات راه حل مشکلات خیلللی ساده تر از اونیه که فکرش رو میکنیم

حتما به یکی مشورت کن شما اولین زوجی نیستید که مشکل دارید و قطعا آخریش هم نیستید

بزرگترها مراقب شما هستند نترس با یکنفر معتمد صحبت کن

برو مشاور ی وقتایی از شنیدن سادگی راه حل واقعا خنده ت میگیره

بخدا هیچوقت نمیخندم انگار مُردم دیگه هیچ حسی ندارم نه خوشی نه خوشحالی و ذوق فقط میخوام راحت شم از ای ...

بیا پست منم بخون هر کسی یه بدبختی داره .منم تا الان که پست شما رو نخونده بودم از کجا میدونستم کسی غیر منم زندگیش بد باشه .چون نمیبینیم. منم برا بار دوم با کلی مشکل روحی و خستگی و کرونا ومشکل شدید مالی کنکور دادم فوربت بخاطر قد رد شدم رفتم یشهر دور مصاحبه . بعدش یرشته دیگه که قبول شدم بخاطر مصاحبه یرشته دیگه انصراف دادم و حالا هم از رشته ای ک قبول شدم زنگ زدن که قبولیتون باطل شذه! تو این شرایط واقعا سخته 

عزیزم گاهی اوقات راه حل مشکلات خیلللی ساده تر از اونیه که فکرش رو میکنیم حتما به یکی مشورت کن شما ا ...

مشکلم ساده نیست من فقط18سالمه دوس دارم بمیرم فقط کاش میمردم از این زندگی راحت میشدم

مشکلم ساده نیست من فقط18سالمه دوس دارم بمیرم فقط کاش میمردم از این زندگی راحت میشدم

سنتو حدس زدم عزیزم

من ۳۱ سالمه و ۶ساله که ازدواج کردم

بهت میگم مشورت کن از روی تجربه میگم

پشت گوش ننداز

خودکشی مسخره ترین راهه

عزیزم فقط راه حل مشکل شما اینه که از ی بزرگتر راهنمایی بخوای