2777
2789
عنوان

محض درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 39 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی از صبح تا شب دیدم هیچی نمیگه یه عکس فرستادم که نوشته روز زن مبارک خودم هورااا  اینو وا ...

آخی

واقعا اولین روز زن بود؟؟؟؟

خب آدم تو دلش میمونه.

ولی اینکه متوجه مهربونیت شده خیلی امیدوار باش. مردهای اینجوری ان شاالله ان شاالله به مرور تغییر مثبت میکنند.

شوهر من اصلا ادم عوضی یه‌. خیلی قضیه اش با شوهر تو فرق داره.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من هر وقت میبینمتون فکر میکنم شوهر شما یه آدم خیلی مذهبیه درسته یا بخاطر پروفایلتونه😄

کلا تیپ مون مذهبیه.

اونم ظاهرش مذهبیه. ولی خدا نکنه منافق باشه. و در باطن عوضی بازی داشته باشه(که تا حالا خیلی وقتها داشته)

آخی واقعا اولین روز زن بود؟؟؟؟ خب آدم تو دلش میمونه. ولی اینکه متوجه مهربونیت شده خیلی امیدوار ...

اره اولین روز زن بود هنوز فکر میکنم بغضم میگیره ولی هیچی نمیگم

یجا خوندم نوشته بود تا زمانی خوبی های همسرت رو نبینی باهاش بحث میکنی و وقتی ناراحت شدی بدون که تو خودت مشکل داری که ناراحت شدی

مردا همه اخلاقشون مثل همه فقط با این تفاوت یکی علاقه ش رو ابراز مینه یکی علاقه ش رو ابراز نمیکنه،برا همین از اون روز از دست اقام دلخور میشم بهش میگم نارانتم اما بعدش پشیمونم که دوباره کجای کار میلنگه

ما چون وضعیت مالیمون خوب نیست همو درک میکنیم ولی اقام کلا برای ابراز علاقه شام میبرم بیرون ولی من تبریک و ابراز احساسات کلامی میخوام و گل احساس میکنم با ارزش ترین هدیه است که متاستفانه هنوز اقام یاد نگرفته

اره اولین روز زن بود هنوز فکر میکنم بغضم میگیره ولی هیچی نمیگم یجا خوندم نوشته بود تا زمانی خوبی ها ...

آخی

خانوم خوب. 

اینکه با دقت حواست به رفتارت و مدیریت زندگیت هست عالیه.

حتما صوت های دکتر حبشی رو هم گوش دادی تا حالا. 

ان شاالله زندگیت هر سال و بلکه هر روز شادابتر و با محبت تر و پر آرامش تر از قبل باشه.

ما چون وضعیت مالیمون خوب نیست همو درک میکنیم ولی اقام کلا برای ابراز علاقه شام میبرم بیرون ولی من تب ...

با این درک و مدیریتی که من از تو متوجه شدم ، به زودی هست که بفهمه علایق و سلایق خانمش چیه و چکار کنه خوبه.

فدات بشم عزیزم شما لطف داری امیدوارم موفق باشی و حال دلت خوب باشه

ممنون

ماچ به کله ات