2777
2789
عنوان

محض درد ودل

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 39 پست
روز مرد نزدیکه پایدار باش

اخلاق بیخودی دارم. نمیتونم تلافی کنم. از الان براش ماشین اصلاح خریدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق بیخودی دارم. نمیتونم تلافی کنم. از الان براش ماشین اصلاح خریدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اوههههه جون حتما اصلا به روشم نیار چرا خودتو بی ارزش میکنی بزار بفهمه دنیا دست کیه اونم بزار یه گوشه یه روزی که برات جبران کرد اونو بده

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
وللللش کن بیخیال دنیا چندروزه مگه

همین درسته.

ولی ته دلم گرفت دیگه.

دوتا بچه کوچیک ازش دارم. واقعا سخته. کاملا دست تنهام. همه کار خونه و بچه ها بامنه. آخرم اینطور؟؟؟؟

چند وقت پیشم دیدم به دخترش نوشته بود دست مادرت درد نکنه که مواظب شماست. در صورتیکه خدا شاهده خیلی کارهای دختراش گردن شوهرمه. و اصلا هیچی غیر پول دادن و آشغال بیرون بردن برای ما نمیکنه.

من اتفاقا ناراحت شدم ام صبر میکنم روز مرد از همون صبح زود که چشماشو باز میکنه کلی بهش تبریک میگم و گل میگیرم براش هدیه نمیگیرم که فکر کنه من به گوشش میزنم ولی بهش میکنه امروز روز توئه هرچی شما بگی که بمونه تو ذهنش دفعه ی بعد اینجوری نگه

اوههههه جون حتما اصلا به روشم نیار چرا خودتو بی ارزش میکنی بزار بفهمه دنیا دست کیه اونم بزار یه گوشه ...

راست میگی. 

هدیه مهم نیست ولی اینکه فکر کنه من ارزش نداشتم و خودش مهمه خیلی خیلی بده.

*عزیزمممم* شوهر منم به همه تبریک گفت به من نگفت نه بوسی نه چیزی ولی بعد بهش گفتم گفت میخواستم فردا ...

هعی....

از دست این همسران دلسوز و پدران فداکار!!!!

شوهر من شب یادش رفت تبریک بگه منم بهش گفتم الان سه روزه  هر صبح از سر کارش زنگ میزنه تبریک میگه ...

ای باریکلا. اینجوری خوبه😜

راست میگی.  هدیه مهم نیست ولی اینکه فکر کنه من ارزش نداشتم و خودش مهمه خیلی خیلی بده.

دقیقا طی یک حرکت پیروزمندانه روز مرد برو تو سکوت مطلق چیزی هم گفت بگو من مردی اینجا نمیبینم همونطور که تو تو روز زن زنی ندیدی  

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
من اتفاقا ناراحت شدم ام صبر میکنم روز مرد از همون صبح زود که چشماشو باز میکنه کلی بهش تبریک میگم و گ ...

این فکر نکنم این چیزا بهش اثر کنه.

چون کاملا تو تبریک نگفتن عمد داشت. کاش لااقل گفته بود عیدت مبارک. 

جدا نمیفهمم چرا مثل اینهایی رفتار میکنه که تو دلشون پر از نفرته

اینکه اعلان جنگه😂

ما زنیم به خاک وخون میکشیم  

دقیقا طی یک حرکت پیروزمندانه روز مرد برو تو سکوت مطلق چیزی هم گفت بگو من مردی اینجا نمیبینم همونطور ...

هیچی نمیگه. میدونم.

اینکه اعلان جنگه😂

😂😂😂😂

کیک میپزم، قبل اینکه بیاد خودمون می خوریم، ظرفهاش رو میذارم ببینه.😝😝😝

من وقتی از صبح تا شب دیدم هیچی نمیگه یه عکس فرستادم که نوشته روز زن مبارک خودم هورااا 

اینو واسش فرستادم هیچی نگفت بعد گفتم چقد از دیشب منتظر بودم بهم بگی حالا اشکال نداره

ویگه گفت روزت مبارک منم گفتم ممنونم ولی فراموش نمیکنم اولین روز زن متاهلیمون رو گ

گفت میخواستم فردا تبریک بگم منم گفنم من توقع هدیه ندارم ازت همین یادت باشه و بهم تبریک بگی برام ارزش داره

تو ذهنم کلی حرف بود که میگفتم شاید دلخور میشد و یا بحثمون میشد ولی خدامیدونه سکوت کردم روز خودمو بیشتر از این خراب نکنم

اونم گفت ازت ممنونم خیلی مهربونی سعی میکنم اینارو ازت یاد بگیرم و همین

الان چند روز گذشته هنوز دلخورم ولی به رو نمیارم بیشتر هواشو دارم 

اما این تا اخر عمرم تو دلم می مونه....