2777
2789
عنوان

سزارین پنجم..

1629 بازدید | 42 پست

یه آرایشگاه نزدیک خونه مامانم هست گاهی اوقات میرم،زنه ۵ تا بچه داه ۴ تا دختر یه پسر(شرایط مالیشون خیلی خیلی اوکی هست و در بهترین شرایط بزرگ میشن بچه هاشم خیلی با ادب و محترمن)بعد امروز داشت با یکی صحبت می‌کرد گفت هر ۵ تا رو سزارین کردم،من واقعا تعجب کردم مگه نمیگن سزارین بیشتر از ۲ تا نمیشه؟!رومم نشد ازش بپرسم

برام سوال شد واقعا😕😕 

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

من شنیدم بیشتر از سه تا نمیشه

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا نهایت با دعوا دکتر وبدبختی ۴تا .پنج ندیدم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

شایددوقلوبودن بچه هاش چون بیشترازسه تاسزارین انجام نمیشه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بدن با بدن فرق داره بعد به مهارت دکتر هم برمیگرده 

من دیدم بچه دوم اینقدر بد سزارین شده مجبور شدن رحم در بیارن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.