2777
2789
عنوان

سزارین پنجم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 42 پست
شما طرفدار طبیعی بودید؟؟

عاره ولی متاسفانه اینبار هم نتونستم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
والا من گه هفته پیش سزارین سوم شدم، از دکتر قول چهارمش هم گرفتم! کسی رو میشناسم که شش تا سزارین داش ...

راست میگی عزیزم؟ 

من بچه خیلی دوست دارم. زایمان اولم سزارین بود و از دستش دادم... همش غصه این موضوع رو میخوردم که چه کنم.... گرچه هنوز یکیشم ندارم اما دوست دارم چهارتا داشته باشم... خیلی خوشحال میشم اگه از این موضوع لااقل خیالم راحت بشه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی عزیزم؟  من بچه خیلی دوست دارم. زایمان اولم سزارین بود و از دستش دادم... همش غصه این ...

خب شما که خیلی راه جلوی پات هست بانو!

امکان زایمان ویبک بعد از یه سزارین فراهمه. با خیال راحت! هرجای ایران که باشی. دیگه اینکه الان سه تا سزارین رو بدون هیچ مشکلی اغلب پزشکا انجام میدن. دیگه سزارین چهارم رو هرکسی قبول نمیکنه. ولی دوتا از آشناهای من شش تا سزارین داشتن. یکیشون هفتمی رو بارداره.

گرچه به طور کلی سزارین اختیاری واقعا غلطه!!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
خب شما که خیلی راه جلوی پات هست بانو! امکان زایمان ویبک بعد از یه سزارین فراهمه. با خیال راحت! هرجا ...

میدونم سه تا رو راحت انجام میدن. اما من یه بار رو از دست دادم. و دلم بیشتر از دو تا بچه میخواست... کاش خدا راهی برام باز کنه... خیلی دلم شکسته... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
میدونم سه تا رو راحت انجام میدن. اما من یه بار رو از دست دادم. و دلم بیشتر از دو تا بچه میخواست... ک ...

عزیزم اینهمه روضه خوندم برات که بگم بیشتر از سه تا سزارین دستت بازه! تازه امکان طبیعی هم داری! اگه تهران باشی که متخصص زنانی که ویبک قبول کنن فراوانه

عزیزم اینهمه روضه خوندم برات که بگم بیشتر از سه تا سزارین دستت بازه! تازه امکان طبیعی هم داری! اگه ت ...

ویبک رو نفهمیدم دوست خوب. فکر کردم اشتباه تایپیه. متوجه نشدم ببخشید. 

ویبک رو نفهمیدم دوست خوب. فکر کردم اشتباه تایپیه. متوجه نشدم ببخشید. 

اووه! حالا چه عذرخواهی مودبانه ای هم کردی آبجی  ... 

توی همین سایت تاپیک جامع زایمان طبیعی بعد از سزارین هست. موارد موفق زیادی داریم.

زن عمومن بچه هفتمشو هم سزارین کرده همشون وسزارینی بودن

بله موارد مشابه داریم. بستگی به شرایط جسمی مادر داره و البته تبحر پزشک

الان ذهن من از پنچ سزارین رفته به سمت این که تو این شرایط جامعه پنج تا بچه رو میخواد چه کنه؟   ...

خیلی وضعشون خوبه

بچه هاش بهترین امکانات رو دارن

دختر بزرگش هم سن من بود الان با سرمایه پدرش یه رستوران برای خودش باز کرده وبا خواهر کوچکترش مدیرش هستن ماشین هم خریده

به نظرم وقتی اینجور شرایطی داری هرچی بچه بیاری خوبه😄😄😄البته نه بیشتر از ۵ تا☺

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..
دارم هنوز تلاش میکنم ولی نمیتونم پنج تا بچه رو در این دوره زمونه درک کنم    

آخه شرایط هر کسی فرق میکنه،اینا میلیاردرن پدرش دوتا تالار و یه هتل داره مادرش بهترین آرایشگاه شهر رو

از پس همچی شون بر میان،بچه هاش با تربیت و خود ساخته هستن

دخترش همسن من هست مثل من درس میخونه ولی یه رستوران برای خودش داره ماشین داره خیلی موفقه

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..